Beşiktaş kaptanı Necip Uysal'ın Duru ismini verdiği bir kızı oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş kaptanı Necip Uysal'ın Duru ismini verdiği bir kızı oldu

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ta Fenerbahçe zaferinin yaşandığı gece Necip Uysal'ın kızı dünyaya geldi. Beşiktaş altyapısından yetişen ve 14 sezondur A Takım forması giyen 32 yaşındaki Necip Uysal, ilk kez baba oldu. Necip & Nur Uysal çifti kızlarına Duru ismini verdi.

Beşiktaş'ın sembol isimlerinden Necip Uysal'ın Duru ismini verdiği bir kızı oldu.

Siyah-Beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Kaptanımız Necip Uysal’ın eşi Nur Uysal, bir kız bebek dünyaya getirdi. Uysal çifti, bebeklerine Duru ismini verdi. Necip Uysal ile Nur Uysal’ı tebrik eder, Duru bebeğe sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz" bilgisi verildi.

Beşiktaş altyapısından yetişen ve 14 sezondur A Takım forması giyen 32 yaşındaki Necip Uysal, ilk kez baba oldu.

CENK & NECİP TESİSLERDE ÜÇLÜ ÇEKTİRDİ

Beşiktaş'ta Fenerbahçe derbi galibiyetinin sevinci gece geç saatlere kadar yaşandı. Ezeli rakibini 4-2 mağlup eden siyah-beyazlıları Nevzat Demir Tesisleri'nde büyük bir taraftar topluluğu karşıladı.

Tarihi zaferin coşkusunu taraftarlarıyla yaşayan Beşiktaş'ta 2 gol atarak galibiyetin mimarı olan Cenk Tosun ile Necip Uysal taraftarlara üçlü çektirdi. Taraftarlar da tezahüratlarla takımlarına sevgi gösterisinde bulundu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...