Beşiktaş kasasını doldurdu! 'Dünya' bonusu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Beşiktaş kasasını doldurdu! 'Dünya' bonusu

Spor Haberleri

FIFA’nın Dünya Kupası’na oyuncu gönderen kulüplere ödeme yapması sayesinde siyah beyazlılar şu ana kadar 700 bin dolar gelir elde etti.

MURAD TAMER'İN HABERİ

FIFA, Katar’da düzenlenecek Dünya Kupası’na oyuncu gönderecek olan kulüplere, futbolcu başına ödeme yapılacağını açıklamıştı. Türkiye’den FIFA’dan alınacak parada zirvede Beşiktaş bulunuyor. Kadrosundan dört oyuncuyu (Saiss, Weghorst, Atiba, N’Koudou) Dünya Kupası’na yollayan siyah beyazlılar, eski oyuncuları Vida, Larin ve Batshuayi’den de pay aldı. Kartal’ın bir başka avantajı ise Hırvatistan, Hollanda ve Fas’ın gruplarından çıkması oldu.

ÇEBİ'DEN SÜRPRİZ

Ülkelerin tur atlamasıyla ödenecek para da artıyor. Buna göre Beşiktaş şu ana kadar 700 bin doları kasasına koydu. Saiss’in formasını giydiği Fas’ın finale çıkması durumunda bu rakam artacak. Öte yandan Başkan Ahmet Nur Çebi’nin, Dünya Kupası’nda forma giyen Beşiktaşlı oyunculara özel bir jest yapmayı planladığı öğrenildi. Vodafone Park’taki ilk lig maçında Dünya Kupası konseptiyle, Katar’da mücadele eden oyunculara sürpriz yapılacak. 

Beşiktaş kasasını doldurdu! 'Dünya' bonusu

KAMPIN YILDIZI! SEMİH IŞILDIYOR

Beşiktaş’ın Antalya kampında birçok isim performansını yukarıya çekti. Bu isimlerin başında Semih Kılıçsoy geliyor. Şenol Güneş’in çok beğendiği ve hücum hattının her bölgesinde oynayabilen 17 yaşındaki oyuncunun takımda rotasyona girmesine kesin gözüyle bakılıyor.

SAKATLIĞI CİDDİ GİBİ: SAISS ENDİŞESİ

Dünya Kupası’nda yarı finale yükselen Fas’ın Beşiktaşlı stoperi Saiss, Portekiz maçında sakatlanmıştı. Fas teknik heyeti, Saiss’in sakatlığına dair net bilgi paylaşmıyor. Bu durum siyah beyazlı ekipte sakatlığın ciddi olması endişesine yol açtı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...