Beşiktaş’ın Grassau kamp günlüğü I Yeni transfer Emrecan Bulut antrenmanı yarıda bıraktı

Düzenleyen:
- Güncelleme:

SPOR Haberleri

Yeni sezon hazırlıklarını Almanya’nın Grassau kentinde devam ettiren Beşiktaş, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürürken, yeni transfer Emrecan Bulut, kasığındaki ağrı nedeniyle idmana devam etmedi. Beşiktaş son olarak Somaspor’da forma giyen 20 yaşındaki sol kanat Emrecan Bulut’u 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllığına kadrosuna kattığını açıklamıştı.

Yeni sezon kamp çalışmalarını Almanya’nın Grassau kentinde sürdüren Beşiktaş, bugün yaptığı idmanla hazırlıklarını devam ettirdi. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde ve basına açık olarak gerçekleştirilen antrenman güç çalışması ile başladı.

İki gruba ayrılan siyah-beyazlı futbolcular, çift kale maç gerçekleştirdi. Antrenman, açma germe ile noktalandı. İdmanın ilk bölümünde kasığında ağrı hisseden yeni transfer Emrecan Bulut antrenmana devam edemedi.

DÜN DE UMUT MERAŞ SAKATLANMIŞTI

Dün yapılan antrenmanda sakatlanan Umut Meraş ile sağ dizinde sakatlığı bulunan Onur Bulut antrenmana katılmadı. Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını akşam yapacağı antrenmanla devam ettirecek. (İHA)

https://twitter.com/Besiktas/status/1678870756887855108

Beşiktaş’ın Grassau kamp günlüğü I Yeni transfer Emrecan Bulut antrenmanı yarıda bıraktı

Beşiktaş son olarak Somaspor’da forma giyen 20 yaşındaki sol kanat Emrecan Bulut’u 1 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllığına kadrosuna kattığını açıklamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...