Beşiktaş'ta Rosier'in alternatifi Bünyamin Balcı

Beşiktaş'ta Rosier'in alternatifi Bünyamin Balcı

SPOR Haberleri

İsmi Galatasaray’la da anılan Antalyaspor’un 21 yaşındaki oyuncusu Bünyamin Balcı'nın ocak ayında bonservisinin alınması planlanıyor. İki taraf da transferi istiyor.

MURAD TAMER

Sol bekte Umut Meraş, Rıdvan Yılmaz ve N’Sakala ile beraber üç alternatifi bulunan Beşiktaş, sağ bekte yalnız kalan Rosier’in yedeği olacak bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Bir süredir çalışmalarını sürdüren siyah beyazlılar, Süper Lig’de Antalyaspor forması giyen Bünyamin Balcı’yı radarına aldı. Akdeniz ekibi ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan 21 yaşındaki oyuncunun transferinin uygun bir bonservis bedeli karşılığında gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Necip’i oynatıyordu
Rosier’in yerine alternatif bulmakta çok zorlanan ve bu bölgede Necip Uysal’ı oynatmak zorunda kalan Teknik Direktör Sergen Yalçın da bu transfer için oldukça ısrarcı. Bünyamin Balcı’nın hem genç hem de hücum özelliği yüksek bir sağ bek olmasından dolayı transferi onaylayan tecrübeli çalıştırıcı ocak ayında genç oyuncunun takıma katılmasını bekliyor. Transfer için adı Galatasaray’la da anılan Bünyamin Balcı’nın Beşiktaş forması giymek için çok istekli olduğu öğrenildi.      

Beşiktaş'ta Rosier'in alternatifi Bünyamin Balcı
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Edirne'de çiçeklerle karşılandı

Pjanic şartlara bağlı
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türk Eğitim Derneği’nin bir toplantısına katılmak için gittiği Edirne’de öğrencilerin sorularını cevapladı. Çebi, Pjanic’in tapusunun alınıp alınmayacağı sorusuna “Şartlara bağlı. Hiçbir zaman için boyunuzdan büyük işlere kalkışmayacaksınız. Boyumuzun içinde kalırsa halledeceğiz inşallah” sözlerini kullandı.

SAKATLIĞI UZAYABİLİR
Sakatlığı sebebiyle son iki maçta forma giyemeyen Batshuayi’ye millî ara da yaramadı. Tedavisine İngiltere’de devam eden Belçikalı golcünün sakatlığının geçmediği ve Alanyaspor’la deplasmanda oynanacak maçta forma giymesinin zor olduğu öğrenildi.

YALÇIN YORUYOR
Millî takımlara 10 oyuncusunu gönderen Beşiktaş çalışmalarına yoğun tempoda devam ediyor. Siyah beyazlılar bir haftalık süreçte güç ve kuvvet depolama üzerine yoğunlaştı. Teknik Direktör Sergen Yalçın pazartesi gününden itibaren taktik çalışmalara ağırlık verecek.


Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...