Bir başka Muleka! Beşiktaş Charleroi’yi 2-1 mağlup etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bir başka Muleka! Beşiktaş Charleroi’yi 2-1 mağlup etti

Spor Haberleri

Valerien Ismael döneminin tutuk ismi Muleka dün Belçika ekibini yıkan adam oldu. Önce attı sonra da Tayyip Talha’ya asist yaptı.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş, Antalya kampındaki ilk hazırlık maçında Belçika takımlarından Charleroi’yı 2-1 yenerek taraftarını sevindirdi. Siyah-beyazlıların kamp yaptığı otelin sahasında oynanan karşılaşmanın en dikkat çekici yönü teknik direktör Şenol Güneş’in üçlü savunmayı (Welinton-Tayyip Talha-Emrecan Uzunhan) denemesiydi. Takımını 16. dakikada öne geçiren Jackson Muleka, 39’daki Tayyip Talha’nın sayısında asist yaptı. Güneş’le farklı bir kimliğe bürünen futbolcunun formu teknik heyeti sevindirdi.

DELE ALLI PENALTI KAÇIRDI

Beşiktaş ilk yarıyı 2-0 önde geçerken rakibin tek golü 50. dakikada Hosseinzadeh’ten geldi. Siyah beyazlılarda 58. dakikada Gedson’un düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Dele Alli kaçırdı. Başkan Ahmet Nur Çebi’nin asbaşkan Emre Kocadağ ile birlikte izlediği karşılaşmada grip olan Cenk Tosun forma giyemedi. Siyah-beyazlı taraftarlar, tribünlerin tamamına yakını doldurdu. Beşiktaş, 11 Aralık pazar günü saat 19.00’da bir başka Belçika ekibi Westerlo ekibiyle karşı karşıya gelecek.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...