Büyük tehlike son anda önlenmiş! Semih Kılıçsoy ile ilgili çıkan gerçekler hayrete düşürdü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Büyük tehlike son anda önlenmiş! Semih Kılıçsoy ile ilgili çıkan gerçekler hayrete düşürdü

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş'ın 18'lik yıldızı Semih Kılıçsoy, attığı gollerle takımını sırtlıyor. Genç futbolcunun sezon başında farklı bir takıma kiralık gideceği ve bunun son anda önlendiği ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy, kısa sürede gösterdiği performansla Avrupa devlerini peşine taktı.

Fernando Santos'un üzerinde titrediği genç futbolcu ilk 11'in değişilmez ismi oldu.

Vincent Aboubakar'ın gözden çıkarılmasından sonra formayı alan ve bir daha geri vermeyen Semih'in sezon başında gönderilmek istendiği ortaya çıktı.

Skorer'de yer alan habere göre Kiralık gitmesi planlanan 18 yaşındaki golcünün takımda kalınmasına karar verildiği belirtildi.

Büyük tehlike son anda önlenmiş! Semih Kılıçsoy ile ilgili çıkan gerçekler hayrete düşürdü - 1. Resim

SAMET AYBABA: ŞIMARTMAYALIM

Beşiktaş Futbol Direktörü Samet Aybaba, Semih Kılıçsoy için yaptığı değerlendirmede, "18 yaşına gelip, bu kadar gol atan oyuncu yok. Ama korumamız lazım onu. Eleştirirken doğru eleştirelim, çok şımartmayalım. Onu biz donatıyoruz. İngilizce dersleri alıyor, styling bulduk, diksiyon dersi alıyor" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş Futbol Şube Sorumlusu ve Basın Sözcüsü Feyyaz Uçar ise 18 yaşındaki golcü hakkında dün yaptığı açıklamada, "Semih’i mümkün olduğu kader elimizde tutmak istiyoruz. Biz Türk’üz ama dünya takımı olacağız. Altyapıdan birkaç Semih yetiştirip, oyuncu satarak alttan gelenlerin önünü açmak istiyoruz. Semih bizim rol modelimiz. Her sene bir Semih çıkmaz ama başka mevkilerde bulabiliriz" değerlendirmesinde bulundu.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...