Carlos Vinícius'tan ilk açıklama: Beni karşılayan insanlara teşekkür ediyorum

Düzenleyen: / Kaynak: Ajanslar
- Güncelleme:
Carlos Vinícius'tan ilk açıklama: Beni karşılayan insanlara teşekkür ediyorum

Spor Haberleri  / Ajanslar

Galatasaray'ın yeni forveti Carlos Vinícius Alves Morais "Taraftarımıza ve beni karşılayan insanlara teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray, Fulham'dan Brezilyalı santrfor Carlos Vinícius Alves Morais'i sezon sonuna kadar kiraladığını açıkladı. Brezilyalı oyuncu ilk açıklamayı yaptı. 

TARAFTARLAR BANA DESTEK OLDULAR

Sarı kırmızılılar oyuncu için Fulham'a 600 bin euro kiralama bedeli ödeyecek. Fubolcuya da aynı tutarda maaş ödenecek. İmza sonrası açıklamalarda bulunan Vinicius Carlos, "Çok teşekkür ederim. İlk andan itibaren beni yalnız bırakmadılar ve bana destek oldular. Taraftarımıza ve beni karşılayan insanlara teşekkür ediyorum. Kulübün amaçları doğrultusunda mücadele etmek için heyecanlıyım. Umarım en kısa zamanda taraftarımızla buluşacağım ve hedeflerimize hep birlikte ulaşacağız." şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Ajanslar
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...