Cengiz Ünder patlamayı 4 golle yaptı! İstanbulspor - Fenerbahçe: 1-5 (Maç Sonucu)

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Cengiz Ünder patlamayı 4 golle yaptı! İstanbulspor - Fenerbahçe: 1-5 (Maç Sonucu)

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

ÖZET İZLE İstanbulspor - Fenerbahçe: 1-5 I Fenerbahçe Süper Lig'in 19. haftasında İstanbulspor engelini 5-1'le geçti. Milli futbolcu Cengiz Ünder attığı 4 golle maça damga vurdu. Sarı-Lacivertliler Galatasaray - Konyaspor maçı öncesi zirvede puan farkını 3'e çıkardı.

Süper Lig'in 19. haftasında 7 eksikle İstanbulspor'a konuk olan Fenerbahçe, 3 puanı 5 golle aldı.

İSTANBULSPOR - FENERBAHÇE (1-5) ÖZET İZLE

BU SEZON 3. KEZ 5 GOLLÜ GALİBİYET

Sezonun flaş transferi Cengiz Ünder geldiğinden beri en iyi maçını oynadı ve attığı 4 golle galibiyeti getirdi. Sarı-Lacivertliler'in diğer golü Edin Dzeko'dan geldi.

Dusan Tadic de bir penaltıdan yararlanamadı. Bu sezon ligin en golcü takımı olan Fenerbahçe, iç sahada Çaykur Rizespor (5-0) ve deplasmanda Pendikspor (5-0) müsabakalarının ardından İstanbulspor filelerine de 5 kez havalandırdı.

CENGİZ ÜNDER'DEN KARİYER REKORU

Sezon başında Marsilya’dan transfer edilen Cengiz, bu sezon 10. lig maçına çıkarken ilk kez Kayserispor deplasmanında gol sevinci yaşamıştı. Başarılı futbolcu, bugünkü performansıyla gol sayısını 5’e yükseltti.

Fenerbahçe’de ‘bir maçta 4 gol atan’ son futbolcu Enner Valencia olmuştu. Valencia, geçtiğimiz sezon Kasımpaşa müsabakasında aynı performansı sergilemeyi başararak sarı-lacivertlilerde 12 yıl sonra bu başarıyı tekrarlayan isim oldu.

Cengiz Ünder, karşılaşmanın 68. dakikasında yerini Emre Mor'a bıraktı.

Stat: Atatürk Olimpiyat

Hakemler: Volkan Bayarslan, Ceyhun Sesigüzel, Aleks Taşçıoğlu

İstanbulspor: Alp Arda, Okan Erdoğan, Mehmet Yeşil (Dk. 60 Simon Deli), Duhaney, Ali Yaşar (Dk. 52 Coly), Muammer Sarıkaya, Vorobjovas, Loshaj, Ndao (Dk. 60 Emir Kaan Gültekin), Jackson (Dk. 76 Sambissa), Ethemi (Dk. 76 Mamadou)

Fenerbahçe: Livakovic, Mert Müldür, Serdar Aziz, Oosterwolde, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Crespo (Dk. 88 Bartuğ Elmaz), Cengiz Ünder (Dk. 68 Emre Mor), Szymanski, Tadic (Dk. 74 King), Dzeko (Dk. 68 Batshuayi)

Goller: Dk. 6, Dk. 34, Dk. 44 ve Dk. 46 Cengiz Ünder, Dk. 45+1 Dzeko (Fenerbahçe), Dk. 32 Muammer Sarıkaya (İstanbulspor)

Sarı kartlar: Dk. 9 Muammer Sarıkaya, Dk. 63 Alp Arda, Dk. 90+1 Coly (İstanbulspor), Dk. 90+7 Bartuğ Elmaz (Fenerbahçe)

Cengiz Ünder patlamayı 4 golle yaptı! İstanbulspor - Fenerbahçe: 1-5 (Maç Sonucu)

Cengiz Ünder patlamayı 4 golle yaptı! İstanbulspor - Fenerbahçe: 1-5 (Maç Sonucu)

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...