Chelsea'de Mauricio Pochettino dönemi! Anlaşma tamam, resmi açıklama bekleniyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Chelsea'de Mauricio Pochettino dönemi! Anlaşma tamam, resmi açıklama bekleniyor

SPOR Haberleri

Premier League devi Chelsea'de teknik direktörlüğe Arjantinli çalıştırıcı Mauricio Pochettino getirildi. Graham Potter'la yolları ayırdıktan sonra kulüp efsanesi Frank Lampard'ı sezon sonuna kadar "geçici" statüde takımın başına getiren İngiliz devi, 51 yaşındaki Pochettino ile kesin anlaşma sağladı.

Premier League'de daha önce Southampton ve Tottenham Hotspur'u çalıştıran Arjantinli teknik direktör Mauricio Pochettino, Chelsea'nin başına geçiyor. Londra ekibinin ABD'li patronları 51 yaşındaki çalıştırıcıyla haziran ayında başlayacak sözleşme için el sıkıştı.

TOTTENHAM'A ŞAMPİYONLAR LİGİ FİNALİ OYNATTI

Ofansif futbol anlayışıyla bilinen Pochettino, 2018-19 sezonunda Tottenham Hotspur'a UEFA Şampiyonlar Ligi'nde final oynatmıştı. Ardından soluğu PSG'de alan Arjantinli, Fransız devinin başında 84 maça çıktı.

5 Temmuz 2022'de Paris'ten ayrılan Mauricio Pochettino'nun ismi Avrupa'nın önde gelen pek çok kulübüyle anılmıştı.

Bu sezon transfere 600 milyon eurodan fazla harcayan Chelsea, son olarak bugün evinde Aston Villa ile 2-2 berabere kaldı. Gelecek sezon şampiyonluk isteyen Premier League ekibi, Pochettino ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak.

Chelsea'de Mauricio Pochettino dönemi! Anlaşma tamam, resmi açıklama bekleniyor

Chelsea'nin 38 yaşındaki stoperi Thiago Silva bugün Stamford Bridge'deki son maçına çıktı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...