Derbiye saatler kala Icardi'den askeri üniformalı paylaşım

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fotoğraf: Anadolu Ajansı

SPOR Haberleri

Süper Lig'in bitimine iki hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray, bu akşam evinde Fenerbahçe'yi ağırlayacak. Sarı kırmızılıların Arjantinli golcüsü Icardi'nin derbiye saatler kala sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

Spor Toto Süper Lig'in bitimine iki hafta kala Galatasaray, geçtiğimiz hafta Ankaragücü deplasmanında aldığı 4-1'lik galibiyet ile şampiyonluğunu ilan etti. Galatasaray'ın Arjantinli yıldız golcüsü Mauro Icardi, Fenerbahçe karşılaşması öncesi dikkat çeken bir paylaşıma imza attı.

ASKER ÜNİFORMASI DİKKAT ÇEKTİ

Arjantinli golcü, Instagram hesabından "Şampiyon GALATASARAY" şeklinde bir paylaşım yaptı. Icardi, bu paylaşımına sarı kırmızı kalp ve aslan emojisi de ekledi.

Icardi'nin paylaşımında kullandığı askeri üniformalı fotoğraf ise dikkat çekti. Galatasaraylı taraftarlar, bu paylaşıma yoğun ilgi gösterdi.

Mauro Icardi'nin paylaştığı görsel:

Derbiye saatler kala Icardi'den askeri üniformalı paylaşım

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...