Dorukhan Toköz Beşiktaş'a dönmek istiyor

- Güncelleme:
Dorukhan Toköz Beşiktaş'a dönmek istiyor

Spor Haberleri

Ayrılırken statta ‘Gidiyorum bütün aşklar üzerimde’ şarkısını dinleten yıldız oyuncu, Trabzonspor’la sözleşmesini feshetti, “Beşiktaş’a dönmek istiyorum” dedi

MURAD TAMER'İN HABERİ - Transferde üst üste yediği çalımların ardından bu hafta bombaları patlatması beklenen Beşiktaş’ın gündemine giren son isim Dorukhan Toköz oldu. Siyah beyazlılardan 2021-22 sezonunda ayrılan ve Trabzonspor’a transfer olan yıldız oyuncu, yeniden Beşiktaş formasını giymek istediğini söyledi. Trabzonspor teknik direktörü Nenad Bjelica fiziksel olarak yetersiz olduğu gerekçesiyle takımda düşünmediği ve Karadeniz ekibinin sözleşmesini feshettiği Dorukhan Toköz, siyah beyazlı yönetimle iletişime geçti.

GÜNEŞ SICAK BAKIYOR

Yeniden Beşiktaş formasını giymek istediğini söyleyen 27 yaşındaki oyuncunun, “Kalbim hâlâ Beşiktaş’ta. Yeniden yuvama dönmek istiyorum. Gereken fedakârlığı yapmaya hazırım” dediği ifade edildi. Yönetim bunun üzerine durumu teknik direktör Şenol Güneş’e iletti. Tecrübeli teknik adamın birçok bölgede görev alabilmesi sebebiyle daha önce birlikte çalıştığı yıldız oyuncuya sıcak baktığı öğrenildi. Analiz ekibinin de onay vermesi hâlinde Dorukhan Toköz’le sözleşme imzalanacak. 

MERT GÜNOK: O KUPAYI İSTİYORUM

Beşiktaş’ın tecrübeli kalecisi Mert Günok Almanya kampında açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş’in kendisi için âdeta bir baba gibi olduğunu söyleyen Mert “Yaşadığım sakatlıkla dibi gördüm, artık zirveyi görmek istiyorum. Bu forma altında şampiyon olmayı hayal ediyorum” dedi. 

REDMOND DÖNMÜYOR

Nathan Redmond, siyah beyazlı takıma veda etti. İngiliz yıldız sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Benim ve ailem için geri dönmeyecek ve bu sene siyah beyaz formayı giymeyecek olmak zor bir karar ama oluşturduğumuz özel anılar için sizlere minnettarım” dedi. 

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...