Dünya Kupası'na veda eden sambacılarda Jorge Jesus sesleri

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dünya Kupası'na veda eden sambacılarda Jorge Jesus sesleri

Spor Haberleri

Dünya Kupası’na veda eden sambacılarda Tite ile yollar ayrıldı. Yerine gelecek adaylar arasında Portekizli teknik adam ilk üç içerisinde bulunuyor.

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Brezilya’nın Dünya Kupası’ndan elenmesi Fenerbahçe’de de canları sıktı! Sebebi de Jorge Jesus... Hırvatistan’a sürpriz bir şekilde penaltılarla elenen sambacılarda Tite görevi bıraktı. Peki yerine kim geçecek? Gündemde 10’a yakın isim olsa da ilk üç aday içerisinde Jesus’un da adı geçiyor. Brezilya basınında çıkan haberlere göre Fenerbahçe’nin Portekizli teknik adamı ile birlikte diğer öne çıkan adaylar ise Pep Guardiola ve Jorge Sampaoli. Yönetim bu duruma nasıl bakıyor?

HEP BİR YILLIK ANLAŞMA

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki, Antalya kampında konuya değinerek “Hocamız burada oldukça mutlu. Bize söylediği de o. Jesus, Portekiz dışında genelde 1 yıllık sözleşme imzalıyor. Bunu prensip edinmiş” ifadesini kullandı.

Portekizli teknik adam şu anda sarı lacivertli kulübe odaklanmış görünse de son gelişmeler sonrası nasıl bir davranış sergileyeceği merak konusu. F.Bahçe yönetimi, Jesus’u bırakmak niyetinde hiç değil ama durum sezon sonu netlik kazanacak gibi.

BAKİ'DEN TİMUR'A TEPKİ: ÇOK VAHİM SÖZLER

Fenerbahçeli yönetici Selahattin Baki, Galatasaraylı yönetici Erden Timur’un “Ligi bitirtmeyiz” sözleri için “Olay ‘Ligi bitirmeyiz’ ile başladı, 20 gün içinde ‘Şova devam’ ile araya girdik. Bunlar çok vahim sözler. Rakiplerimizin adalet çığlığı aslında ‘Fenerbahçe’nin uğramasını istedikleri adaletsizlikler çığlığıdır.’  Biz her zaman takipteyiz” dedi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...