Dursun Özbek'in penceresinden genel fotoğraf: Başarıya saldırı var

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Dursun Özbek'in penceresinden genel fotoğraf: Başarıya saldırı var

Spor Haberleri

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, “Herkes için adalet istedik. Fenerbahçe’yi sahasında 3-0 yendik olayı saha dışına taşımak istediler. PFDK beni disipline sevk etti. Ne yaparlarsa yapsınlar doğruları söylemeye devam edeceğiz” dedi.

Galatasaray’da ocak ayı olağan Divan Kurulu toplantısı yapıldı. Başkan Dursun Özbek, Fenerbahçe’nin kendisine yönelik çağrısını, PFDK’ya sevkini ve son durumu değerlendirip “Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olmak en çok Galatasaray’a yakışacak. Mücadelemiz sadece Galatasaray’ın şampiyon olması için değil, herkese adalet getirmek için. Fenerbahçe’yi sahasında 3-0 yendik. Olayı saha dışına çıkarmaya çalışıyorlar. PFDK beni disipline sevk etti. Ne yaparlarsa yapsınlar biz sonuna kadar doğruları söylemeye devam edeceğiz. Başarı geldikçe dört bir yandan topyekûn saldırılar oluyor” dedi.

6 OYUNCUMA TEKLİF VAR

Transfer sezonuna da değinen sarı kırmızılı kulübün başkanı “Galatasaray’ın sportif manada eksiklerini gözetmeden çalışıyoruz. İyi bir takım kurduk. Gelirlerimiz de artmış vaziyette. Takımımızın başarılı yürüyüşü sayesinde futbolda değerimiz giderek yükseliyor. Sezon başında dünya piyasalarından 1 futbolcumuza talep vardı. Bugün 5-6 futbolcumuza hatırı sayılır transfer talepleri var. Altyapı ile ilgili çalışmalarımız bulunuyor. Önümüzdeki hafta yeni scout ekibi, Erden Timur tarafından detaylı anlatılacak. Torunlarımıza daha iyi bir Galatasaray bırakmak için çalışıyoruz’’ dedi.

FLORYA MÜJDESİ! TAPUSU ALINIYOR

Başkan Özbek, Florya’nın tapusunu alacaklarını belirtip “Mecidiyeköy finansman desteği verecek en önemli proje. Florya’nın tapusunu bir iki hafta içinde alacağız. Galatasaray’ın sportif faaliyetlerini sürdürülebilir hâle getireceğiz. Kemerburgaz projesi olmazsa olmazımızdır” diye konuştu. YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...