Kalıcı adım! Icardi, PSG ile konuştu

- Güncelleme:
Kalıcı adım! Icardi, PSG ile konuştu

Spor Haberleri

Arjantinli forvet, İstanbul’da çok mutlu olduğunu belirtip kiralık veya satılık gönderilmek istenmesi durumunda ilk tercihinin G.Saray olacağını söyledi

Galatasaray taraftarını sevindirecek, yönetimin ise elini güçlendirecek haber… Antalya maçı sonrası verilen iki günlük izinde Paris’e giden Mauro Icardi’nin kulübü PSG ile geleceği hakkında görüşme yaptığı ortaya çıktı. Sarı kırmızılı kulübün 750 bin avro bedelle kiraladığı Arjantinli forvet, Fransız ekibine gelecek sezonda da kiralık veya satılık gönderilmesi durumunda ilk tercihinin Galatasaray olduğunu bildirdi. Ki yönetim de daha önce PSG ile bu konuda ön görüşmede bulunmuş ve bir sezon daha Icardi’yi kadrosunda tutmak istediğini bildirmişti. 

Icardi’nin sarı kırmızılı takımı çok istemesinin perde arkasında ise birkaç neden bulunuyor. Taraftarla iyi bir hava yakalayan ve performansı üst seviyeye çıkan golcü isim Galatasaray’da şampiyonluk yaşayacağını ve yeni sezonda Şampiyonlar Ligi’nde yer alacağını öngörüyor. Ayrıca teknik direktör Okan Buruk’un ailevi sorunları konusundaki “Git ailenle ilgili problemleri çöz. İstediğin kadar izinlisin” tavrının Icardi’yi çok etkilediği belirtiliyor. PSG’nin en az 25 milyon avro bonservis bedeli beklediği golcü için Aslan cephesi ise indirim bekliyor.

6 MAÇTA 6 GOL ATTIM

Galatasaray’ın, Fatih Terim dönemi Zamalek’ten aldığı, daha sonra ise Nantes’e satın alma opsiyonuyla kiraladığı Mustafa Muhammed, Fransız ekibinin resmî sitesine konuştu. Mısırlı golcü “Galatasaray için ilk defa ülkemden ayrıldığım günün ertesinde ilk maçımda penaltı aldırdım. Sonra 18 yıldır galibiyet alınamayan Fenerbahçe derbisinde tek golü ben attım. Arda Turan bana ‘İstanbul’un kralı olacaksın’ demişti. Bir ayda 6 maçta 6 gol attım. Maalesef o yıl şampiyon olamadık’’ dedi. YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...