Edgar le Medipol Başakşehir'de! Ndayishimiye'in yerine eski Trabzonsporlu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Edgar le Medipol Başakşehir'de! Ndayishimiye'in yerine eski Trabzonsporlu

SPOR Haberleri

Youssouf Ndayishimiye'i yüksek bir bedelle satan Medipol Başakşehir'den stopere Edgar le takviyesi geldi. Son olarak Süper Lig'de Trabzonspor forması giymiş olan Portekizli futbolcuyla 1 buçuk yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Edgar le'nin Trabzonspor'la olan sözleşmesi uzun sakatlığı nedeniyle askıya alınmıştı.

Medipol Başakşehir, devre arası transferlerine başladı. Turuncu-lacivertli takım, Süper Lig'de son olarak Trabzonspor forması giyen başarılı stoper Edgar Ie ile 1 buçuk yıllık anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Başakşehir resmi internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada "Kulübümüz, Gine-Bissau asıllı Portekizli futbolcu Edgar Miguel Ie ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Ie, kulübümüzde 51 numaralı formayı giyecek. Edgar Miguel Ie'ye ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

ÇAPRAZ BAĞLARI KOPMUŞTU

Fransa'nın Lille takımından 2019-2020 sezonu öncesinde Trabzonspor'a transfer olan 28 yaşındaki stoper, ilk sezonunu kiralık olarak Hollanda temsilcisi Feyenoord'da geçirdi. 2020-2021 sezonunda bordo-mavili ekibe dönen Edgar Ie, 1,5 sezonda 55 Süper Lig maçında forma giydi.

Aralık 2021'de sağ diz ön çapraz bağında kopma yaşayan Portekizli futbolcunun sözleşmesi Ocak 2022'de feshedildi. O tarihten bu yana tedavi sürecini geçiren ve kulüpsüz olan Ie, Medipol Başakşehir formasıyla yeniden futbola dönecek.

Edgar le Medipol Başakşehir'de! Ndayishimiye'in yerine eski Trabzonsporlu

NDAYİSHİMİYE NİCE'E SATILDI

Youssouf Ndayishimiye Süper Lig kariyerine 2019-20 sezonunun devre arasında Yeni Malatyaspor'a transfer olarak başladı. Malatya ekibi genç Afrikalı için Burundi Ligi ekibi Aigle Noir FC'ye sadece 45 bin euro ödedi.

Yeni Malatyaspor'a defansif orta saha olarak alınan futbolcu, 1 sezon sonra Medipol Başakşehir 2.1 milyon euroya satıldı. İstanbul'da stopere evrilen başarılı futbolcu, kariyerine Ligue 1'de devam edecek.

https://twitter.com/ibfk2014/status/1617532773543313417   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...