Fenerbahçe rövanş maçında... Sonu tur olsun

Fenerbahçe rövanş maçında... Sonu tur olsun

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında bugün Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımı ile 0-0'ın rövanş maçına çıkacak.

Avrupa'daki temsilcilerimizden Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında bugün Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımını ağırlayacak. Polonya’da oynanan 0-0’lık mücadelenin rövanşında galip gelen tur atlayacak. 90 dakikada eşitlik bozulmazsa on beşer dakikalık iki uzatma devresi olacak. Yine denge bozulmazsa tur atlayan takımı penaltı atışları belirleyecek.

SONRA STRUM GRAZ

Jorge Jesus yönetiminde son yıllarda bu organizasyonlardaki eleme şanssızlığını kırmak isteyen temsilcimiz Ukrayna ekibini geçtiği takdirde 3. ön eleme turunda Avusturya ekibi  Sturm Graz ile karşılaşacak. Daha sonrasında ise Play-off turu oynanacak. Dileğimiz, isteğimiz temsilcimizin gruplara kalması ve çok ihtiyacımız olan ülke puanına katkı sağlaması.


 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...