Fenerbahçe'nin devre arası transfer Adamo Nagalo! Resmi görüşmeler başladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin devre arası transfer Adamo Nagalo! Resmi görüşmeler başladı

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Nordsjælland forması giyen 20 yaşındaki stoper Adamo Nagalo için yeniden devreye girdi. Burkina Fasolu futbolcuyu bir süredir takip eden Fenerbahçe yazın transfer girişimden bulunmuş ancak masadan kalkmıştı. Danimarka Ligi'nin dikkat çeken isimleri arasında giren Nagalo yeniden Sarı-Lacivertliler'in gündeminde.

Fenerbahçe ara transfer döneminde kadrosuna bir stoper katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Sarı-Lacivertliler, Danimarka ekibi Nordsjaelland forması giyen Adamo Nagalo'yu transfer etmek istiyor. 

Fildişi Sahilli ve BurkinaFaso pasaportları bulunan 20 yaşındaki Adamo Nagalo transferi için kulübüyle görüşüyor. Nordsjaelland'in Nagalo için 4-5 milyon Euro bonservis bedeli istediği iddia ediliyor.

JESUS TRANSFER İSTEMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde transfer konusuna değinen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, “Gönlümden geçen ile mümkün olan farklı şeyler. Fenerbahçe’nin aynı zamanda finansal anlamda uyması gereken şeyler var. Ben tabi ki transfer isterdim ama kulübün şartlarına göre çalışmaları sürdürmemiz gerekiyor” demişti.

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1599720564557766656

ADAMA NAGALO KİMDİR?

,Adamo Nagalo bu sezon Nordsjaelland'ın oynadığı 8 maçta da 90 dakika forma giydi ve 1 asist yaptı. Son 3 sezondur Nordsjaelland takımında oynayan Adamo Nagalo 22 Eylül 2002'de Fildişi Sahili'nde dünyaya geldi. Futbola Gana'daki Right to Dream Academy altyapısında başladı. 2020 yazında FC Nordsjaelland'a transfer oldu. 

Fenerbahçe'nin devre arası transfer Adamo Nagalo! Resmi görüşmeler başladı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...