Fenerbahçe'nin yıldızı Valencia'yı artık dünya tanıyor! Takipçi sayısı 1 saat içinde uçtu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin yıldızı Valencia'yı artık dünya tanıyor! Takipçi sayısı 1 saat içinde uçtu

SPOR Haberleri

Dünya Kupası'nın açılış maçında Katar'a 2 gol atan Ekvador'un Fenerbahçeli yıldızı Valencia, sosyal medyada da takipçi sayısını saatler içinde ikiye katladı.

2022 Dünya Kupası'nın açılış maçına damga vuran Fenerbahçe'nin yıldızı Enner Valencia,  sosyal medyada bir saat içinde  200 bine yakın takipçi kazandı.

Ekvador'un Katar'ı 2-0 mağlup ettiği karşılaşmadaki gollerin sahibi Valencia'nın maçın başında attığı ilk gol ise VAR'dan döndü. Valencia, iptal edilen golünün ardından 2 gol daha bularak tarihe geçti.

TAKİPÇİ YAĞDI

Enner Valencia'nın çılgın performansıyla birlikte Instagram hesabına takipçi yağdı. Sadece 1 saat içinde 122 bin kullanıcı Valencia'yı takibe aldı. 1 saat içinde 800 binden 922 bine ulaşan Valencia'nın kitlesi her geçen dakika artmaya devam ediyor.

EN DEĞERLİ OYUNCU

Enner Valencia, Katar-Ekvador karşılaşmasının en iyi futbolcusu seçildi. Fenerbahçe ile sezon sonunda mukavelesi bitecek Ekvadorlu yıldızın performansı futbolseverlerin dikkatini çekti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...