Fenerbahçe'nin yıldızları Avrupa devlerinin radarında

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fenerbahçe'nin yıldızları Avrupa devlerinin radarında

Spor Haberleri

Sarı lacivertlilerde Altay, Ferdi, Arda, İsmail, Valencia, Szalai, Crespo için İtalyan, İngiliz, İspanyol, Fransız ve Almanlar devrede...

EMİN ULUÇ'UN HABERİ

Şampiyonluk hasretini dindirmek isteyen Fenerbahçe, sadece rakipleriyle değil, transfer baskısıyla da mücadele ediyor. Jorge Jesus’la kanatlanan kanaryanın çok sayıda yıldızı Avrupa devlerinin radarına takılmış durumda. Gün geçmiyor ki, yeni bir talip kapıya dayanmasın. Yerlilerden Altay, Arda ve Ferdi Avrupalıların gözdesi. Altay için en ciddi talip Inter. Ferdi için Milan ile Napoli yarışıyor. Arda’yı ise istemeyen yok. Barcelona’dan PSG’ye, Bayern’den Dortmund’a Ajax’tan Napoli’ye herkes Arda’nın peşinde.

ARADA TRANSFER YOK

Dünya Kupası’nda attığı gollerle piyasasını artıran Valencia’nın en ciddi talibi Katar’dan. Szalai için İngiliz devleri, Crespo için ise Atletico Madrid ile Portekiz’in zirve takımları yarışıyor. Ama ne yönetimin ne de Jesus’un ara dönemde kan kaybetmek gibi bir düşüncesi yok. Şampiyonluğa odaklanan sarı lacivertliler, transfer tekliflerine kapılarını sıkı sıkıya kapattı. Aksine sezon sonunda sözleşmesi bitecek Altay ve Valencia’yla mukavele yenilemek için görüşmelere yoğunlaştı.

MAHALLENİN ÇOCUĞU ATTİLA

Fenerbahçe’nin Macar savunmacısı Attila Szalai sadece futboluyla değil, kişiliğiyle de gönülleri fethetmiş durumda. Türkçe konuşan Macar yıldızın hedefi bu sezon bitmeden Türkçe röportaj verebilmek.

ANTALYA’DA İKİ ÖZEL MAÇ

Dün İstanbul’da son çalışmasını yapan Fenerbahçe ikinci etap kamp çalışmaları için bugün Antalya’ya gidiyor. Sarı lacivertliler, 7 Aralık’ta Alanyaspor’la, 10 Aralık’ta İtalyan ekibi Salernitana’yla hazırlık maçı yaptıktan sonra İstanbul’a dönecek.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...