Galatasaray'a 1.90'lık golcü! Bakambu'nun yeri doldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Galatasaray'a 1.90'lık golcü! Bakambu'nun yeri doldu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Sarı kırmızılılar, Real Betis’e 5+5 milyon avroya sattığı Bakambu’nun yerine hava toplarındaki hâkimiyetiyle öne çıkan Carlos Vinicius’u aldı.

Galatasaray’da transfer hareketliliği sürüyor. Avrupa Ligi’ne verilecek liste için süre dün doldu. Cimbom son günde fırtına gibi esti. Sarı kırmızılılar elden çıkardığı oyuncuların yerini bir bir doldurdu. Şampiyonluk için takviye peşinde koşan Aslan, önceki gün sağ bekte Sacha Boey’in yerine Serge Aurier’i bitirmişti. Real Betis’e 5 milyon avro artı 5 milyon avro da bonuslarla gönderilen Cedric Bakambu’nun yeri de çabuk doldu. Cimbom, Premier Lig’de Fulham forması giyen 1,90 metre boyundaki forvet Carlos Vinicius’u sezon sonuna kadar kiraladı.

FULHAM'A 600 BİN AVRO

Brezilyalı oyuncuyla ülkesinin takımlarından Bahia ve Palmeiras’ın da ilgilendiği ancak 27 yaşındaki oyuncunun Galatasaray’ı tercih ettiği belirtildi. Fulham ile yapılan anlaşmada satın alma opsiyonu bulunmuyor. Ada kulübüne 600 bin avro ödenecek. Futbolcuya ise yarım sezon için aynı miktarda ücret verilecek. Hava hâkimiyetiyle öne çıkan 1.90’lık Brezilyalı santrfor, bu sezon Premier Lig’de 13 maçta 306 dakika süre alıp iki gol kaydetti. Cimbom sol bek de arıyor.

BAKAMBU KAP'TA

Galatasaray, Demokratik Kongolu oyuncusu Cedric Bakambu’nun 5+5 milyon avroya Real Betis’e transfer olduğunu duyurdu. İspanyol ekibi de Bakambu’ya ‘Hoş geldin’ paylaşımı yaptı. Afrika Kupası’nda olan Bakambu resmî imzayı Fildişi’nde attı.

600 BİN AVRO VE İMZA PARASI

Galatasaray’ın sezon sonuna kadar kiraladığı Serge Aurier’de pürüzler vardı. Oyuncunun kulübü Nottingham Forest, Fildişili sağ bekin ödeme planında pürüz çıkardı. Fakat Aurier transferinde diretince kriz aşıldı. Sarı kırmızılılar Nottingham’a 100 bin avro ödeyecek. Aurier’e ise 600 bin avro artı 150 bin avro imza ücreti verecek.

ZANIOLO DÖNÜYOR

The Athletic, Galatasaray’ın sezon başında 5 milyon avro kiralama ücreti ve 22 milyon avro satın alma opsiyonu ile Aston Villa’ya kiraladığı Nicolo Zaniolo’nun sezon sonunda sarı kırmızılı ekibe döneceğini duyurdu. İngiliz ekibi, yüksek satın alma opsiyonunu kullanmaktan vazgeçti.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...