Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Galatasaray'a Donk piyangosu!

Galatasaray'a Donk piyangosu!
Fotoğraf Başlığı Galatasaray'a Donk piyangosu!

Galatasaray’da henüz yarım sezon bile oynayamayan Ryan Donk konusunda Cim-Bom’a piyango gibi bir teklif geldi. Menajerleri, Hollandalı futbolcuyu Çin’e götürmek için sarı-kırmızılı yönetimden izin istedi.

Kaydet
a- | +A

Kasımpaşa ile 6 aylık sözleşmesi kalmasına rağmen 2.5 milyon euro bonservis bedeliyle Galatasaray’a kazandırılan Donk, istediği verimi sağlayamadı. Melo’nun gidişi sonrasında ön liberoya çözüm olarak alınan Donk’un menajerlerinin oyuncuyu Çin Ligi’ne götürmek için çalışmalara başladıkları ifade edildi. Bu konuda sezon sonunu bekleyen menajerlerin durumu sarı-kırmızılı yönetime ilettikleri de ortaya çıktı.

MİLYONLARCA EURO KAZANACAKLAR
Galatasaray Yönetimi’nin ise bu duruma sıcak baktığı vurgulandı. Çünkü sarı-kırmızılıların beklentilerine cevap veremeyen futbolcu, sezon sonunda gönderilirse hem 2.5 milyon euroluk bonservis bedelini kurtaracak hem de yıllığı 1.5 milyon euro garanti parayla gelen ve iki sene daha sözleşmesi bulunan oyuncuya verilecek paradan kurtulacak.

Bilindiği gibi Galatasaray’ın mevcut yönetimi, mukavelesinin bitimine altı ay kalan Donk’a 2.5 milyon euro vermesinden dolayı eleştirilmişti. Böylece sarı-kırmızılılar üzerindeki bu yükü de atmış olacak.

11 LİG MAÇINDA FORMA GİYDİ
Devre arasında Galatasaray’a transfer olan Ryan Donk, 11 lig maçında forma giydi. Sadece 1 maç kaçıran Donk, 1 kere de kırmızı kart nedeniyle oynamadı. (Milliyet)

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.