Galatasaray'da 10 numaralı formayı Belhanda'dan sonra Mertens giyecek

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
Galatasaray'da 10 numaralı formayı Belhanda'dan sonra Mertens giyecek

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Galatasaray, resmi fan token partneri Socios.com ile yeni transferi Belçikalı futbolcu Dries Mertens'in giyeceği formayı taraftarlara seçtirdi. Buna göre; en son Younes Belhanda'nın giydiği 10 numara, yeni transferlerden Mertens'in oldu.

Galatasaray haberleri... 8 yıllık Napoli kariyerinin ardından Galatasaray'a 1+1 yıllık imza atan Dries Mertens, yeni takımında 10 numarayı giyecek. 35 yaşındaki Belçikalı forvet, Belhanda'dan sonra boşta kalan 10 numaralı formanın yeni sahibi oldu.

TARAFTARLAR KARAR VERDİ

Galatasaray taraftarı, sarı-kırmızılı kulübün resmi fan token partneri Socios.com'un düzenlediği anketle Mertens'in forma numarasını belirledi.

Socios.com'un uygulamasını indirerek 1 $GAL Fan Token alan taraftarlar, 10, 16 ve 21 forma numaraların yer aldığı ankete oy kullandı. Taraftarların çoğunluğu, Belçikalı futbolcunun 10 numaralı formayı giymesini tercih etti.

Anket sonucunu sosyal medya hesabından duyuran Socios.com, şu ifadeleri kullandı:

"10 numara DRIEEES MERTEEEEENS! Galatasaray taraftarı kararını verdi. 10 numara bir kez daha dünyaca ünlü bir yıldıza, Dries Mertens'e emanet!"

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...