Gaziantep Futbol Kulübü, Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Gaziantep Futbol Kulübü, Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trendyol Süper Lig'de Rumen çalıştırıcı Marius Sumudica'yla yolları ayıran Gaziantep FK, teknik direktörlük için Selçuk İnan'la prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Gaziantep FK, dün yaptığı açıklamada Marius Sumudica'yla yolların ayrıldığını duyurmuştu. Gaziantep FK, Selçuk İnan'la prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Gaziantep Futbol Kulübümüz, Teknik Direktör Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına varmıştır. Selçuk İnan ve ekibi son görüşmeleri tamamlamak üzere şehrimize davet edilmiştir." ifadeleri yer aldı.

GAZİANTEP TEHLİKE HATTINDA

Süper Lig'de 28 haftada Gaziantep FK, topladığı 28 puanla 18. sırada yer alıyor.

Gaziantep Futbol Kulübü, Selçuk İnan ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı - 1. Resim

BAŞKAN MEMİK YILMAZ'DAN YENİ TEKNİK DİREKTÖR AÇIKLAMASI

Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, bugün yaptığı açıklamada teknik direktörlük görevi için görüşmelerin sürdüğünü belirtmişti.

Memik Yılmaz açıklamasında, "Şu an itibarıyla görüştüğümüz 3-4 hoca var. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz, kısa süre içerisinde bize katkı sağlayacak, takıma kısa sürede adapte olacak hocayı inşallah takımın başına getireceğiz. Bu sezon alt sıralardan kurtularak yeni sezonun planlamasını yapmak istiyoruz. Gaziantep'in yeri alt sıralar değil daha yukarılarda yer almak için çalışacağız. Sumudica'ya da emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

 

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...