Gedson Fernandes transferi bitti! Portekizli yıldız Beşiktaş'tan ayrılıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Gedson Fernandes transferi bitti! Portekizli yıldız Beşiktaş'tan ayrılıyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Gedson Fernandes hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Yıldız oyuncunun gelecek sezondan itibaren İngiltere Premier Lig'de forma giyeceği konuşuluyor. Benfica'dan alınan Gedson için Crystal Palace takımının devreye girdiği öğrenildi.

Bu sezon Süper Lig'de zirve yarışının uzağında kalan Beşiktaş'ta Gedson Fernandes'in önümüzdeki sezon takımdan ayrılacağı iddia edildi. Fotomaç'ta geçen habere göre Portekizli oyuncunun Premier Lig ekiplerinden Crystal Palace ile prensip anlaşmasına vardığı öne sürüldü.

Geçen sezonun devre arasında Benfica'dan Beşiktaş'a transfer olan ve sezon sonuna kadar Rizespor'da kiralık oynayan Gedson'un yeniden İngiltere'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Yıldız oyuncunun bonservisi için 6 milyon euro ödeyen Siyah beyazlılar, Benfica ile yapılan anlaşma gereği satışından elde edilecek gelirin yarısını Portekiz kulübüne verecek.

Gedson Fernandes transferi bitti! Portekizli yıldız Beşiktaş'tan ayrılıyor

GEDSON FERNANDES BEŞİKTAŞ'A VEDA MI EDİYOR?

Piyasa değeri 9 milyon euro olan 24 yaşındaki oyuncu henüz net bir bonservis bedeli belirlemeyen yönetim, en az 8 milyon euro gelir hedeflediği konuşuluyor. Daha önce İngiltere'de Tottenham formasını kiralık olarak terleten Gedson Fernandes, daha sonra sırasıyla Galatasaray, Rizespor ve Beşiktaş formalarını giydi. Siyah beyazlılarda Valerien Ismael ve Şenol Güneş ile beraber çalışan Portekizli futbolcu, 26 maça çıkarak 5 asist yaptı. 

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...