Hocası oynatmadı ama yılın futbolcusu seçildi! Jude Bellingham ödülle ayrılıyor

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Hocası oynatmadı ama yılın futbolcusu seçildi! Jude Bellingham ödülle ayrılıyor

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Borussia Dortmund'un İngiliz yıldızı Jude Bellingham, Almanya Bundesliga'da yılın futbolcusu ödülüne layık görüldü.

Borussia Dortmund forması giyen Jude Bellingham, Almanya Bundesliga'da yılın oyuncusu seçildi.

Bundesliga'dan yapılan açıklamada, lider girdiği zirve yarışının son haftasında konuk ettiği Mainz 05'le 2-2 berabere kalarak şampiyonluğu Bayern Münih'e kaptıran Borussia Dortmund'da 19 yaşındaki İngiliz oyuncunun, en fazla oyu alarak bu ödülü kazandığı belirtildi.

BELLINGHAM: YETENEKLİ OLDUĞUM İÇİN GELDİM

Ligi 8 gol ve 5 asistle tamamlayan orta saha oyuncusu, yaptığı değerlendirmede, "Kulüpte sorumluluğum her geçen gün artıyor. Sahanın her yerine yetişerek forvet ve defans oyuncuları arasında bağlantı kurmaya ve takım arkadaşlarıma destek vermeye devam edeceğim. Teknik direktörüm, takım arkadaşlarım ve teknik ekip, gelişimimde bana çok yardımcı oldu. Bu kulübe, yetenekli olduğum için geldim. Oyunumu geliştirerek bir üst seviyeye geçmek en büyük hedefim." ifadelerini kullandı.

Hocası oynatmadı ama yılın futbolcusu seçildi! Jude Bellingham ödülle ayrılıyor

(Fotoğraf Jude Bellingham Twitter hesabından alınmıştır)

Borussia Dortmund'a Birmingham City'den 25 milyon avro bonservis bedeli karşılığında 2020 yılında geçen Bellingham'ı, bu yaz Real Madrid ile Manchester City'nin kadrosuna katmak istediği iddia ediliyor. Öte yandan şampiyonluğu son maçta Bayern Münih'e kaptıran Dortmund'da Jude Bellingham'ın son maçta hiç oynatılmaması taraftarları şaşırtmıştı. Genç yıldızın sakatlığından dolayı tercih edilmediği öne sürülmüştü.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...