İnegölspor'dan Sergio Ramos açıklaması! TFF 2.Lig'de böylesi görülmedi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İnegölspor'dan Sergio Ramos açıklaması! TFF 2.Lig'de böylesi görülmedi

SPOR Haberleri

Son dakika transfer haberleri... TFF 2. Lig ekibi İnegölspor, PSG forması giyen Sergio Ramos hakkında dikkat çekici bir açıklama yaptı. İspanyol oyuncunun transfer listesinde olduğu öne sürüldü.

İnegölspor Başkanı Osman Sevim, dünyaca ünlü futbolcu Sergio Ramos ile ilgili çıkan transfer haberleri hakkında açıklamalarda bulundu,

PSG forması giyen Ramos'un İnegölspor ile anılmasından dolayı onur duyduklarını belirten Sevim, "Böyle bir şeyin mümkün olmadığını tüm Türkiye gibi bizler de biliyoruz. Bence İnegölspor’un adının Sergio Ramos ile anılması, İnegölspor’a ne kadar büyük bir güç kattıysa, Sergio Ramos’a da katmıştır diye düşünüyorum. Bizler Ramos’tan daha büyük bir kulübüz. Sergio Ramos’tan daha büyük bir ismimiz var" dedi.

İnegölspor'dan Sergio Ramos açıklaması! TFF 2.Lig'de böylesi görülmedi

Fransız ekibi Paris Saint Germain ile sözleşmesi sona eren İspanyol futbolcu Sergio Ramos'un ismi, TFF 2. Lig ekibi İnegölspor ile anıldı. Transfermarkt internet sitesinde yer alan iddia sonrası kulüpten açıklama geldi. Sitede yer alan iddiaya göre, 37 yaşındaki futbolcuyla Beşiktaş ve İnegölspor ilgileniyordu ve bu transferin gerçekleşme ihtimali yüzde 43 olarak gösterilmişti. Ancak İnegölspor'un bu ilgiden haberi olmadığı gibi yer aldığı 2. Lig'de de yabancı futbolcu oynatılamıyordu.

İnegölspor'dan Sergio Ramos açıklaması! TFF 2.Lig'de böylesi görülmedi

OSMAN SEVİM: SERGİO RAMOS'TAN BÜYÜK BİR KULÜBÜZ

İnegölspor Amigosu Tevfik Taşkın ise konuyla ilgili olarak, "İnegölspor’a yıllardan beri emek veren birisiyim. Sergio Ramos ile alakalı bir haber gündeme geldi. Bu da bizim için iyi bir haber oldu. Tabi statü gereği 2. Lig'de yabancı oyuncu oynatamıyor kulüpler. Sergio Ramos’un İnegölspor ile anılması bizler için güzel ve sevindirici bir haber oldu. Biz de İnegölspor taraftarı olarak bu sevinci kısa süreli olsa da yaşadık. Tabi gönlümüz bizlerin arasında olmasını istiyor ama sizlerde biliyorsunuz gerçekler ortada. Ramos’un, İnegölspor’u öğrenmesi bizler için katkı oldu" dedi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...