İtalya'yı Avrupa şampiyonu yapan Roberto Mancini Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başına geçti

Düzenleyen: / Kaynak: Haber Merkezi
- Güncelleme:
İtalya'yı Avrupa şampiyonu yapan Roberto Mancini Suudi Arabistan Milli Takımı'nın başına geçti

SPOR Haberleri  / Haber Merkezi

İtalya Milli Takımı'nı EURO 2020'de şampiyon yapan İtalyan teknik direktör Roberto Mancini'nin adresi de Suudi Arabistan oldu. 58 yaşındaki Mancini'yle 3 yıllık sözleşme imzalandı. Suudi Arabistan kulüplerinin ardından bir dikkat çekici hamle de milli takımdan gelmiş oldu.

İtalyan çalıştırıcı Roberto Mancini, Suudi Arabistan Milli Takımı'nın teknik direktörü oldu.

Suudi Arabistan Futbol Federasyonu'nun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, takımın başına Mancini'nin getirildiği ifade edildi. İtalyan teknik adamın, 3 yıllık sözleşme imzaladığı ifade edildi.

58 yaşındaki teknik direktör, İtalya Milli Takımı dışında Fiorentina, Lazio, Inter, Manchester City, Galatasaray ve Zenit'i çalıştırdı. Roberto Mancini, İtalya ile Avrupa şampiyonluğu da yaşadı.

https://twitter.com/robymancio/status/1695889572008243487

YERİNE SPALLETİ GEÇMİŞTİ

Roberto Mancini'nin istifasının ardından İtalya'nın başına Luciano Spalletti geçmişti. Çizme'yi EURO 2020'de şampiyon yaparak tarihe geçen Mancini, 2022 Dünya Kupası'na gidemediği için eleştirilmişti.

Bir dönem Galatasaray'ı da çalıştıran 58 yaşındaki hoca, 2013-2014 sezonunda şampiyon olan Fenerbahçe'nin arkasında sezonu 2.sırada tamamlamıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Haber Merkezi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...