Julien Duranville Borussia Dortmund'da! 16 yaşındaki yeteneği yine onlar kaptı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Julien Duranville Borussia Dortmund'da! 16 yaşındaki yeteneği yine onlar kaptı

SPOR Haberleri

Geleceğin yıldızlarına yaptığı yatırımla ve genç futbolculara kattığı değerle nam salan Borussia Dortmund, Anderlecht'in 16 yaşındaki kanat oyuncusu Julien Duranville'i transfer etti. Erling Haaland, Jude Bellingham ve Giovanni Reyna gibi son dönem keşifleriyle adından söz ettiren Alman devi, kendi altyapısından çıkan Youssoufa Moukoko'yu da genç yaşta dünya futboluna kazandırmıştı.

Bundesliga'da işleri yoluna koyan Borussia Dortmund, ara transferde 2. imzayı 16 yaşındaki bir yeteneğe attırdı.

Anderlecht altyapısından yetişen Julien Duranville için 8.5 milyon euro ödeyen Alman devi, son yıllarda yeteneğe yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi.

Kulüpten yapılan açıklamada sağlık kontrolünden geçen Duranville'le uzun süreli bir sözleşme imzalandığı belirtildi. 16 yaşındaki oyuncu, bu sezon 14 maçta süre alırken 2 gol kaydetti. Dortmund ara transfer döneminde daha önce Julian Ryerson'u kadrosuna katmıştı.

https://twitter.com/BVB/status/1618939542454820866

EDİN TERZİC: UZUN ZAMANDIR TAKİP EDİYORDUK

Teknik direktör Edin Terzic transfere ilişkin yaptığı açıklamada, "Uzun zamandır Julien'i izliyoruz. Bire birlerde güçlü, yaratıcı ve çok fazla gol atma potansiyeline sahip, oldukça yetenekli bir kanat oyuncusu" ifadelerini kullandı.

Julien Duranville Borussia Dortmund'da! 16 yaşındaki yeteneği yine onlar kaptı

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...