Kartal'a Pogba! Beşiktaş, Kanno'yu takibe aldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kartal'a Pogba! Beşiktaş, Kanno'yu takibe aldı

Spor Haberleri

Siyah-beyazlıların hocası Şenol Güneş’in, dünyaca ünlü Fransız oyuncuya benzettiği 28 yaşındaki orta saha için çalışmalar başladı.

MURAD TAMER'İN HABERİ

Beşiktaş’ın Antalya kampı verimli bir şekilde devam ederken transfer çalışmaları da sürüyor. Dünya Kupası’nı yakından takip eden teknik direktör Şenol Güneş, Suudi Arabistan’ın yıldızı Kanno’yu beğendi. Dünyaca ünlü Fransız yıldız Pogba’ya benzettiği 28 yaşındaki oyuncu için ekibine talimat veren Güneş, Kanno’nun fiziksel durumu ve takıma verebileceği katkı için geniş analizler yapılmasını istedi. 

RENARD DEVREDE

Güneş’in araştırılmasını istediği başarılı futbolcunun, kulübü Al-Hilal ile üç yıllık daha sözleşmesi bulunuyor. Kanno’nun, Türkiye’den gelen ilgi üzerine çok memnun olması transferin kolaylaşmasını sağlayabilir. Ayrıca Suudi Arabistan Milli Takım Teknik Direktörü Herve Renard’ın da kulüp yöneticileriyle konuşarak Kanno’nun Beşiktaş’a gitmesine müsaade edilmesini istediği öğrenildi.

ÇOK YÖNLÜ

1, 92 boyundaki Kanno hem ofansif hem de defansif özellikleriyle dikkat çekiyor. 28 yaşındaki oyuncu, ön libero, merkez orta saha ve on numara bölgelerinde görev yapabiliyor.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...