Kayserispor'un milli sağ beki Onur Bulut'tan Galatasaray itirafı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kayserispor'un milli sağ beki Onur Bulut'tan Galatasaray itirafı

SPOR Haberleri

Onur Bulut transferiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kayserispor'un milli sağ beki geçtiğimiz transfer döneminde Galatasaray'dan transfer teklifi aldığını aktardı.

Transfer dedikoduları hakkında konuşan 28 yaşındaki Kayserisporlu Onur Bulut, "Olabilir. Bu yaz nasip değildi. Belki önümüzdeki yaz veya başka transfer dönemleri olabilir. Hiç belli olmaz. Daha önce Galatasaray ile ilgili bilgi bana gelmişti ama transfer işleriyle ben ilgilenmiyorum. Ben futbolumu oynarım. Ona da ben baksam menajere de ihtiyacım olmaz. Ben futbolumu oynar gerisini onlara bırakırım" açıklamasını yaptı.

"TRABZONSPOR İLE İLGİLİ HİÇ HABERİM YOK" 

Trabzonspor'un kendisini devre arası transfer etmek istemesiyle ilgili iddialara da yanıt veren Bulut, "Trabzonspor ile ilgili hiç haberim yok. Trabzon haberleri zaten geçen seneden beri vardı. Baya duydum ama şu ana kadar Kayserispor'a teklif bulunmadılar galiba, öyle aldım haberi. Hayırlısı, ben futboluma bakıyorum. Kayserispor'un vereceği karara göre ben de kararımı veririm" şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIMI HAKETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM" 

A Milli Takım'a çağrılmasıyla ilgili konuşan Bulut, "Çok mutluydum çağrıldığım için. Gerçekten insan bekliyor ama bir anlamda olabilir mi, olmayacak mı diye düşünüyor insan. Ben her zaman yüzde yüzümü veririm. Hak ettiğimi de düşünüyorum. İlk maçım olmadı ama önümüzdeki maçlar olabilir. Çalışmaya devam, nasipse olur. Hakkımızı kazanmaya çalışacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: Radyospor

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...