Keçiörengücü - Altınordu (4-0 Özet) Başkent ekibi galibiyet serisini 3 maça çıkardı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Keçiörengücü - Altınordu (4-0 Özet) Başkent ekibi galibiyet serisini 3 maça çıkardı

SPOR Haberleri

Keçiörengücü - Altınordu 4-0 Özet İzle... Keçiörengücü evinde Altınordu'yu farklı mağlup ederek Spor Toto 1. Lig'de 3. sıradaki yerini sağlamlaştırdı. Ankara ekibi galibiyet serisini 3 maça, puanını 46'ya yükseltti. Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz hedefimiz sezonu ilk iki sırada tamamlamak dedi. Altınordu ise kümede kalma savaşı veriyor.

Spor Toto 1. Lig'de zirve mücadelesi veren Keçiörengücü, 26 haftada Altınordu engelini 4-0'la geçti.

KEÇİÖRENGÜCÜ - ALTINORDU (4-0) ÖZET İZLE

Stat: Aktepe

Hakemler: İlker Yasin Avcı, Hasan Hüseyin Tetik, Mehmet Şengül

Ankara Keçiörengücü: Metin Uçar, Barış Yardımcı, Erkam Reşmen, Taha Batuhan Yayıkcı, Muharrem Cinan (Dk. 81 Jallow), Mikail Okyar, Bekir Karadeniz (Dk. 68 Aykut Çeviker), Bardhi, Rashad Muhammed (Dk. 46 Melih İnan), Malle (Dk. 68 Costa), Dembele (Dk. 86 Musa Caner Aktaş)

Altınordu: Ali Emre Yanar, Rıdvan Koçak (Dk. 63 Erdem Gökçe), Alperen Selvi, Yusuf Yalçın Arslan (Dk. 90 Metehan Yılmaz), Ali Dere, Kürşad Sürmeli, Şeref Özcan (Dk. 63 Emircan Gürlük), Emirhan Aydoğan (Dk. 72 Hüsamettin Yener), Ahmet İlhan Özek, Metehan Mimaroğlu (Dk. 46 Recep Aydın), Ahmet Dereli

Goller: Dk.13 Bekir Karadeniz, Dk. 59 Dembele, Dk. 62 Malle, Dk. 90+2 Costa (Ankara Keçiörengücü)

Kırmızı kart: Dk. 79 Erdem Gökçe (Altınordu)

Sarı kartlar: Dk. 16 Ahmet İlhan Özek, Dk. 34 Yusuf Yalçın Arslan, Dk. 90+3 Kürşad Sürmeli (Altınordu)

https://twitter.com/ankara_kg/status/1634911465583915009

Keçiörengücü - Altınordu (4-0 Özet) Başkent ekibi galibiyet serisini 3 maça çıkardı

Keçiörengücü 25 maçta 46 puanla 3. sırada

HAMDİ YILMAZ: HEDEFİMİZ İLK İKİDE YER ALMAK

Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında sahasında Altınordu'yu 4-0 yenen Ankara Keçiörengücü'nün teknik sorumlusu Hamdi Yılmaz, üstün bir performansla sahadan üç puanla ayrılmasını bildiklerini belirtti.

Yılmaz, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, her iki devrede iyi oynadıklarını ifade etti.

Maçta çok fazla gol pozisyonu olduğunu dile getiren Yılmaz, "Bugün çok coşkulu çok daha üstün bir performansla sahadan üç puanla ayrılmasını bildik. Bundan sonraki hedefimiz ilk iki içerisinde yer almak. İnşallah çalışmalarımızın karşılığını sezon sonunda görürüz." diye konuştu.

ALTINORDU 17 PUANDA KALDI

Altınordu Teknik Sorumlusu Çağatay Rüştü Şalap da maç genelinde iyi pozisyonlar bulmak için gayret gösterdiklerini belirterek, "İkinci yarı yediğimiz ikinci golden sonra oyundan koptuk. İstemediğimiz bir mağlubiyet aldık ve beklemediğimiz bir sonuç oldu. Daha sonraki maçlar için çalışmalarımızı yapacağız. Bu takımı hak ettiği yere, küme düşme hattının üstüne taşıyacağız." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...