Kocaelispor tarihinin en pahalı transferi Ramil Sheydayev oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Kocaelispor tarihinin en pahalı transferi Ramil Sheydayev oldu

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Kocaelispor, Azerbaycanlı futbolcu Ramil Sheydayev'i renklerine bağladı. Türkiye'de daha önce Trabzonspor forması da giyen Sheydayev kulüp tarihine geçti.

Kocaelispor, bir dönem Trabzonspor forması da giyen Ramil Sheydayev'i Tayland ekibi Buriram United takımından transfer etti. 27 yaşındaki Azerbaycanlı futbolcu için kulüp tarihinin en yüksek bonservis bedeli ödendi.

AHMET DURSUN DA AYNI PARAYA ALINMIŞTI

Körfez ekibi Sheydayev için Tayland ekibine 800 bin euro bonservis ödedi. Transfermatk verilerine göre 1996-97 sezonunda Ahmet Dursun, 1997-98 sezonunda da Ahmed Hassan için aynı rakam ödenmişti.

Ancak kur farkı nedeniyle Sheydayev transferi kulüp rekoru olarak kayıtlara geçti. Körfez Brunga Tesisleri'ne gelen Azerbaycanlı futbolcu, antrenman sonrası takımla buluştu.

ENGİN KOYUN: SOL BEK ALACAĞIZ

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasında Eyüpsor ile evinde karşılaşacak Kocaelispor, bu maçın hazırlıklarını Körfez Brunga Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, antrenman öncesi transfer çalışmalarıyla ilgili basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Transfer çalışmaları hakkında değerlendirmelerde bulunan Başkan Koyun, “Sol bekle ilgili görüşmelerimiz olumlu, öğleden sonra netlik kazanacak inşallah. Bu hafta sol bekimiz yok, Atilla sarı kart cezalısı. Gelecek arkadaşımız antrenmanlı, hazır olarak gelecek. Eğer hoca uygun görürse oynatabilir. Her şeyi Eyüpsor maçına endekslememek lazım. Lige uzun maraton olarak bakmak lazım.

"EKSİKLERE RAĞMEN YOLA DEVAM

Hiç ummadığımız Ümraniye’ye burada puan kaybediyorsun, gidiyorsun Göztepe’yi, Bandırma’yı yeniyorsun. Göztepe, Bodrum’a yenilebiliyor. Adana, Bandırma’yı yenebiliyor, Göztepe geliyor Sakarya’yı yeniyor. Bu ligde her şeyi bir maça odaklamamak gerekiyor. Tabii ki bu maç bizim için çok anlamlı, en azından geçen haftanın olumsuzluklarını olumlu hale gidermek adına çok önemli olduğunu söylüyoruz. İnanıyorum ki eksiklere rağmen bu maçı alıp yolumuza devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Kocaelispor tarihinin en pahalı transferi Ramil Sheydayev oldu

 Yeşil-siyahlı formanı başarısı için ter dökecek Sheydayev, Kocaelispor Başkanı Engin Koyun ile poz verdi.

Kocaelispor tarihinin en pahalı transferi Ramil Sheydayev oldu

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...