Kocaelispor yönetiminde Demet Akalın sürprizi! Konser sonrası açıkladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kocaelispor yönetiminde Demet Akalın sürprizi! Konser sonrası açıkladı

SPOR Haberleri

Son dakika haberleri... Ünlü sanatçı Demet Akalın, TFF 1. Lig ekibi Kocaelispor'un yeni sezon açılışında sahne alarak taraftarlara seslendi.

2023-2024 Sezonu’nda 1. Lig’de mücadele edecek olan Kocaelispor yeni sezonu ünlü sanatçı Demet Akalın’ın konseri ve Pendikspor ile yapılan hazırlık maçıyla açtı. Konser saati 18.30 olarak ilan edildi. Ancak aşırı sıcaklardan dolayı tribünler boş kaldı. Katılımın yükselmesi için bir süre daha beklendi ve konser 19.00’da başladı. ‘Kulüp’ şarkısıyla sahaya çıkan Demet Akalın, 40 dakika sahnede kaldı. Tribünleri gezip taraftarları selamlayan, vatandaşların arasında şarkı söyleyen kentli sanatçı konser sonunda şampiyonluk diledi.

Kocaelispor yönetiminde Demet Akalın sürprizi! Konser sonrası açıkladı

DEMET AKALIN: İLK ÖNCE MEMLEKET

Konserden önce Kocaelispor Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Dönmez, ünlü sanatçıya yeni sezon forması hediye etti. Aslen Kocaelili olan Demet Akalın konserden önce verdiği demeçte, “En son geldiğimde ikinci şarkıda çok yağmur yağmıştı. Bugün de çok sıcak. Bir Gölcüklü olarak, İzmitli olarak Kocaelispor’a başarılar diliyorum. İnşallah şampiyonluk kutlamalarını da görürüz” dedi. Futbolla ilgisi hakkındaki sorulara ise Akalın, “Ben Beşiktaşlıyım ama evde iki tane canavar gibi Galatasaraylı var. Okan Bey hiç maçlara gitmez. Beni uğur yapar. Eskiden Metin Tekin’e aşıktım. Onun için koyu bir Beşiktaşlıyım. Ama kalbim tabii ki her zaman memleketten, Kocaelispor’dan yana. İnşallah bu sene şampiyon oluruz ve güzel bir şovla kutlarız. İlk önce memleketimin şampiyon olmasını isterim” ifadelerini kullandı.

Kongre sürecinde Kocaelispor’a yönetici olma isteğiyle ilgili sözlerinin hatırlatıldığı ünlü sanatçı, “‘Beni yönetime alın’ diyorum. Ama beni arayan olmadı” dedi. Yönetici Orhan Dönmez ise kendisini Mehmet Açık aracılığıyla gıyabında üye yaptıklarını ve tüzük gereği bir sonraki kongrede, Allah kısmet ederse şampiyon takımın yöneticisi olacağını söyledi. Akalın “İnşallah” yanıtını verdi.

 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...