Liverpool - Everton derbisi depremzedeler için oynanacak! Formalar açık artırmaya çıkıyor...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Liverpool - Everton derbisi depremzedeler için oynanacak! Formalar açık artırmaya çıkıyor...

SPOR Haberleri

İngiliz futbolunun iki köklü kulübü Liverpool ile Everton, pazartesi günü oynayacakları derbiyi deprem yararına yardım kampanyasına dönüştürdü. İki Premier League ekibinin sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, "Merseyside" derbisi olarak bilinen mücadelede giyilecek formaların imzalanarak açık artırmada satılacağı kaydedildi.

Premier League'de 3 Şubat Pazartesi günü oynanacak Liverpool ve Everton derbisinde giyilecek formalar, geliri depremzedelere bağışlanmak üzere açık artırmaya çıkarılacak

İngiliz futbolunun iki köklü kulübü sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımda, "Merseyside" derbisi olarak bilinen mücadelede giyilecek formaların imzalanarak açık artırmada satılacağı kaydedildi.

Açıklamada, elde edilen gelirin Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremlerden etkilenenlere gönderileceği belirtildi.

PREMİER LEAGUE'DEN 1 MİLYON STERLİN

Kahramanmaraş'ta 7.7 ve 7.6 şiddetlerinde gerçekleşen ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için yardım kampanyaları sürüyor.

İngiltere Premier League yönetimi, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, Türkiye'de ve Suriye'de depremzedelere destek için 1 milyon Sterlin bağışta bulunacağını duyurdu.

Açıklamada olaylardan dolayı üzgün olduklarını belirtirken, bu hafta Premier Lig'de oynanacak maçlar öncesinde saygı duruşu yapılacağı ve futbolcuların da siyah kol bandı ile sahaya çıkacağı ifade edildi.

Duyuruda ayrıca taraftarların destekte olması için de çağrıda bulunuldu.

Liverpool - Everton derbisi depremzedeler için oynanacak! Formalar açık artırmaya çıkıyor...

LA LİGA'DA 1 DAKİKALIK SAYGI DURUŞU

LaLiga'dan yapılan açıklamada, bu haftaki 1. ve 2. lig maçlarında, deprem felaketinin kurbanları anısına bir dakikalık saygı duruşunda bulunulacağı, ayrıca ilk 11'deki futbolcuların depremzedelere yardım için başlatılan kampanyaları teşvik eden pankartlarla maç öncesinde fotoğraf çektireceği bildirildi.

Maç canlı yayınlarında da Türkiye ve Suriye'deki deprem mağdurları için başlatılan yardım kampanyalarının tanıtılacağı belirtildi.

İSPANYOL KULÜPLERİ YARDIM GÖNDERMİŞTİ

İspanya'da LaLiga kulüplerinin birçoğu antrenmanlarında da depremde hayatlarını kaybedenlerin anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunmuştu.

Ayrıca Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Getafe, Sevilla, Valencia, Espanyol, Real Betis gibi LaLiga kulüpleri, şimdiye kadar 20 binden fazla giysiyi Türkiye'ye gönderip, taraftarlarıyla birlikte yardım kampanyaları başlattı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...