Mert Günok A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a mesaj gönderdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Mert Günok A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a mesaj gönderdi

SPOR Haberleri

Beşiktaş kaptanı Mert Günok, A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a mesaj gönderdi. Siyah-Beyazlılar'da teknik direktörlüğe Şenol Güneş geldikten sonra kaleyi Ersin Destanoğlu'ndan alan 34 yaşındaki milli kaleci, 2-0'lık Medipol Başakşehir galibiyetinde de kritik kurtarışlara imza attı. Beşiktaş her maçından adından söz ettiren Mert Günok, A Milli Takım'dan davet bekliyor.

Beşiktaş kalecisi Mert Günok, Süper Lig performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın deplasmanda 2-0 kazandığı Medipol Başakşehir maçında da kalesini gole kapatan tecrübeli eldiven, iki kritik kurtarışa imza attı.

Maçın kırılma anlarında yaptığı kurtarışlarla özellik son iki maçta dikkat çeken 34 yaşındaki Mert Günok, A Milli Takım'a geri dönmek istiyor.

A MİLLİ TAKIM'DA GÖZDEN DÜŞMÜŞTÜ

Ay-Yıldızlı formayı 22 kez giyen Mert Günok, son olarak Mayıs 2021'de Gine'yle oynanan özel maçta milli olmuştu. Şenol Güneş'in görevden ayrılmasıyla milli formayı bir daha göremeyen başarılı kaleci A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a mesaj gönderdi. 

Mert Günok, beIN Sports muhabirinin sorusuna şu cevabı verdi:

"Stefan Kuntz'un takdiri... Bundan önce de birçok kez Milli Takım'da görev aldım. Geçen sene talihsiz bir sakatlık yaşadım. Pes etmek lügatımda yok. Kendimden vazgeçmedim. Milli Takım'a her zaman hazırım. Orada yeniden olmak bir onurdur."

Mert Günok A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz'a mesaj gönderdi

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...