Metin Öztürk resmen Galatasaray’a başkan adayı! Tek başına göğüsleyecek

Düzenleyen:
Metin Öztürk resmen Galatasaray’a başkan adayı! Tek başına göğüsleyecek

SPOR Haberleri

Galatasaray’da Burak Elmas’ın idari yönden ibra edilmemesinin ardından yeniden seçim kararı alındı. Alınan seçim kararının ardından kafalarda hangi isimlerin aday olacağı merak edildi. Burak Elmas ile birlikte seçim yarışına giren Metin Öztürk, canlı yayında başkanlığa yeniden aday olduğunu açıkladı. Öztürk kimseyle birleşmeyeceğini belirterek, "Kimseyle birleşmeyeceğim, tek aday olarak hazırım" ifadelerini kullandı.

Galatasaray’da seçim süreci başladı. Başkan Burak Elmas’ın ibra edilmemesinin ardından yeniden seçim kararı alınmıştı. Alınan karar sonrası Elmas ile başkanlık yarışına giren Metin Öztürk, resmen aday olduğunu açıkladı. 

RESMİ OLARAK AÇIKLAYAN İLK İSİM 

Sarı-Kırmızılılarda alınan seçim kararının ardından hangi isimlerin aday olacağı merak konusu oldu. Başkan Burak Elmas ile daha öncesinde yarışa giren Metin Öztürk adaylığını resmen açıklayan ilk isim oldu. 

Metin Öztürk resmen Galatasaray’a başkan adayı! Tek başına göğüsleyecekTek başına aday olduğunu açıkladı.

“TEK ADAY OLARAK SEÇİME HAZIRIM” 

A Spor ekranlarına konuşan Metin Öztürk, Seçimde kimseyle birleşmeyeceğim, tek aday olarak seçime hazırım. Projelerim ve ekibim hazır. Galatasaray'ın emin ellerde olması için elimizden gelen her şeyi yapacağız." diyerek adaylığını duyurdu. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...