Milli ara ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor Mart 2023? Milli maç programı ve turnuva tarihleri

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Milli ara ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor Mart 2023? Milli maç programı ve turnuva tarihleri

Spor Haberleri

Euro 2024 Elemeleri’nde Türkiye A Milli Takımı Hırvatistan ve Ermenistan ile karşı karşıya gelecek. UEFA Uluslar Ligi maç takviminin belli olmasıyla beraber Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın, milli ara tarihleri de belli oldu.  Peki, milli ara ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor Mart 2023? Milli maç programı ve turnuva tarihleri...

Milli ara ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor sorusu merak konusu oldu. Euro 2024 Elemeleri'nde kritik maçlara çıkacak olan Türkiye A Milli Takımı, Ermenistan ve Hırvatistan'la karşı karşıya gelecek. 2 maçtan da 3 puan almayı hedefleyen Türkiye, Ermenistan ile deplasmanda Hırvatistan ise kendi evinde oynayacak. Peki, milli ara ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor Mart 2023? Milli maç programı ve turnuva tarihleri...

Milli ara ne zaman başlıyor ne zaman bitiyor Mart 2023? Milli maç programı ve turnuva tarihleri

MİLLİ ARA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Türkiye A Milli Takımı, Euro 2024 Elemeleri'nde Ermenistan ve Hırvatistan'la karşı karşıya gelecek. İlk maçı A Milli Takımımız 25 Mart 2023 Cumartesi günü Ermanistan deplasmanında oynayacak. Heyecan dolu müsabaka Vazgen Sargsyan Republican Stadı’nda yaşanırken maç 20:00’da başlayacak. Bu maçın ardından Türkiye A Milli Futbol Takımı'mız 28 Mart 2023 Salı günü Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

MİLLİ MAÇ PROGRAMI VE TURNUVA TARİHLERİ

25 Mart 2023 Cumartesi günü saat 20.00 Ermenistan - Türkiye (Vazgen Sargsyan Republican Stadı)

28 Mart 2023 Salı günü saat 21:45 Türkiye - Hırvatistan (Bursa Timsah Arena)

TÜRKLERE MİLLİ TAKIMI İZLEMEK YASAKLANDI

Ermenistan Futbol Federasyonu (FFA) Salı günü UEFA'nın maç sırasında "gereksiz gerginlik" yaşamamak için seyahat eden Türk taraftarlara bilet satmama talimatı verdiğini doğruladı.

Aynı nedenle Ermeni taraftarlar, iki takım arasında Eylül ayında Türkiye'de oynanacak rövanş maçına da giremeyecek.

Bir FIFA sözcüsü, UEFA'nın yasakları kendi inisiyatifiyle koyduğunu söyledi. Ne Ermenistan ne de Türkiye futbol federasyonu böyle bir tedbir talep gelmediğini söyledi.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...