Neymar Brezilya - Güney Kore maçında sahada olacak! Tite açıkladı...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Neymar Brezilya - Güney Kore maçında sahada olacak! Tite açıkladı...

SPOR Haberleri

Brezilya Teknik Direktörü Tite, Neymar'ın sakatlığını atlattığını ve Güney Kore karşısında forma giyebileceğini açıkladı. Tite'den sonra 30 yaşındaki yıldız da Twitter hesabından  "Çok iyi hissediyorum" paylaşımı yaptı.

Brezilya'da Neymar sevinci... Daha ilk maçtan sakatlanan ve ayak bileğindeki şişlikle sosyal medyada çok konuşulan Neymar, iki maç kaçırdıktan sonra yarınki Güney Kore maçında oynayabilecek.

Brezilya Milli Takımı'nda sakatlıklar nedeniyle Gabriel Jesus ve Alex Telles turnuvayı kapatmıştı. Sol bek Alex Sandro ile Neymar ise iyileşti. Brezilya Teknik Direktörü Tite, Neymar'ın sakatlığını atlattığını ve Güney Kore karşısında forma giyebileceğini açıkladı.

NEYMAR: "ÇOK İYİ HİSSEDİYORUM"

2022 Dünya Kupası'nda G Grubu'nu lider tamamlayan Brezilya, son 16 turunda yarın Güney Kore ile karşılaşacak. Maçın basın toplantısı bir gazetecinin "Neymar oynayacak mı?" sorusuna "Evet" cevabı veren Tite'den sonra 30 yaşındaki yıldız da Twitter hesabından  "Çok iyi hissediyorum" paylaşımı yaptı.

https://twitter.com/neymarjr/status/1599133254774575105   

Neymar Brezilya - Güney Kore maçında sahada olacak! Tite açıkladı...

GABRİEL JESUS GOL ATAMADAN KAPATTI

Kamerun karşısında ilk 11'de sahaya çıkan iki oyuncudan Jesus, 64. dakikada, Telles ise 54. dakikada sağ dizinden yaşadığı sakatlık nedeniyle oyundan çıkmak zorunda kalmıştı.

Gabriel Jesus, grup aşamasında forma giydiği 3 maçta gol sevinci yaşayamadı. Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Alex Telles ise son 2 karşılaşmada görev yaptı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...