Neymar Brezilya Milli Takımı'nın WhatsApp grubundaki mesajları ifşa etti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Neymar Brezilya Milli Takımı'nın WhatsApp grubundaki mesajları ifşa etti

SPOR Haberleri

2022 Dünya Kupası'na çeyrek finalde Hırvatistan'a elenerek göz yaşlarıyla veda eden Brezilya Milli Takımı'nın Whatsapp grubu ifşa oldu. Yazışmaları bizzat Neymar paylaştı.

Neymar, kaptan Thiago Silva, Marquinhos ve Rodrygo'dan gelen WhatsApp mesajlarını izinleri olmadan Instagram'da hikaye olarak paylaştı.

MARQUİNHOS PENALTI KAÇIRMIŞTI

Neymar, Hırvatistan'a karşı penaltı kaçıran iki Brezilyalıdan biri olan PSG stoperi Marquinhos'a, "Bir penaltı senin hakkında düşündüklerimi değiştirmeyecek." diye yazdı.

Marquinhos ise "Her şeyin iyi gitmesini gerçekten istedim. Ama güçlü olmalıyız, zaman tanımalıyız ve futbolun bize neler hazırladığını bilmeliyiz." şeklinde yanıt verdi.

THİAGO SİLVA: HALA İNANAMIYORUM

Kaptan Thiago Silva'ya "Sana bu kupayı vermeyi gerçekten çok istiyordum." diyen Neymar, tecrübeli futbolcudan "Gerçekten hayal ettiğimden daha berbat. Buna dayanamıyorum. Kaybettiğimize inanamıyorum. Buna inanamıyorum. Ağlamak istiyorum." yanıtını aldı.

Portekizce mesajlarda Neymar, kaçırdığı penaltı ve hatası için özür dileyen Rodrygo'nun moralini de yükseltmeye çalıştı.

Neymar Brezilya Milli Takımı'nın WhatsApp grubundaki mesajları ifşa etti

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...