Nwakaeme Aslan oluyor

Nwakaeme Aslan oluyor

SPOR Haberleri

Arap takımlarından beklediği teklifleri alamayan ve önceki gün İstanbul’a gelen yıldız oyuncunun imzasının Başkan Dursun Özbek’in annesinin vefatı sebebiyle geciktiği belirtildi

Ligdeki iki deplasman maçını 37 yaşındaki golcüsü Bafetimbi Gomis’in son dakika golleriyle kazanan Galatasaray’da gündem transfer… Teknik direktör Okan Buruk, Ümraniye maçı sonrasında en az üç transfere ihtiyaç duyduklarını ve forvet hattını güçlendireceklerini söyledi. G.Saray’ın zaten bu konuda çok konuşulacak bir adım attığı ortaya çıktı. Trabzonspor’dan ayrıldıktan sonra Arap kulüplerinden beklediği teklifleri alamayan Anthony Nwakaeme önceki gün İstanbul’da bir otelde Galatasaray’ın Ümraniye ile yaptığı maçı izlerken görülmüştü.

BİR İKİ GÜNE İŞ BİTECEK

Trabzonspor’a “Beni geri alın” diyerek haber gönderen ancak karşılık bulamayan Nijeryalı yıldızın G.Saray ile görüşmek için İstanbul’da olduğu belirtildi. Menajerinin G.Saray’a önerdiği oyuncu Başkan Dursun Özbek ile görüşmeyi planlıyordu. Ancak Özbek’in annesinin vefatı sebebiyle bu görüşmenin geciktiği ifade edildi. Tarafların kısa sürede bir araya gelerek transfere nokta koyacağı öğrenildi. Trabzonspor'dan üç yıllık sözleşme karşılığında 10,5 milyon avro isteyen Nwakaeme’nin bu isteğinde ne kadar indirim yapacağı soru işareti.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...