Okan Buruk'tan takımına uyarı: 45’lik oyun yetmez

- Güncelleme:
Okan Buruk'tan takımına uyarı: 45’lik oyun yetmez

Spor Haberleri

Galatasaray’ın hocası, “İstanbulspor karşısında ilk devreyi domine ettik ama bunu maçın geneline yaymamız gerekiyor. Aksi takdirde son bölümlerde sıkıntı çekeriz” dedi

YALIMCAN SARPYEL'İN HABERİ

Galatasaray, Dünya Kupası öncesi yakaladığı ivmeyi kaldığı yerden sürdürdü ve İstanbulspor’u yenerek liderliğe yükseldi. Okan Buruk öğrencilerinin uzun bir aradan sonra çıktıkları ilk lig maçında isteklerinden oldukça memnun olsa son bölümlerde yaşadıkları sıkıntıdan rahatsız. 49 yaşındaki teknik adam, ilk 45 dakikada domine eden oyun süresinin uzatması gerektiğine vurgu yaparken yakalanan fırsatları değerlendirmede (final pası ve vuruşu) daha başarılı olunmasını istedi.
Lider kalalım

İstanbulspor karşısında iki gol bulan, iki topu direkten dönen ve 17 tane de şut çeken Aslan’da Okan Buruk bu istatistiklerin skor tabelasına yansımamasını işaret ederek, zorlu Sivas deplasmanı öncesi uyarılarda bulundu.. Okan Buruk, “Sıralamada istediğimiz yerdeyiz. Artık işimiz daha zor. Herkes lideri yenmek için ayrı motivasyonla oynar. Biz de lider kalıp, şampiyon olmak için ekstra efor sarf etmeliyiz. Oyunu domine ettiğimiz süreyi uzatmak zorundayız” ifadelerini kullandı.

ICARDI TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Galatasaray, Sivas maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Taktik antrenmanın ardında Okan Buruk öğrencilerine orta, şut ve hücum varyasyonları çalıştırdı. Sakatlığı bulunan Icardi saha çalışmalarına başlarken, sarı kırmızılılar bu sabah yapacakları son idmanın ardından özel uçakla Sivas’a gidecek.

SOLA ÇÖZÜM ARAYIŞI

Liderliği bırakmak isteyen Galatasaray’da zorlu Sivas deplasmanı öncesi sol beke çözüm aranıyor. Sakatlığı bulunan Kazımcan’ın yokluğunda Aanholt, Emre Taşdemir ve Dubois tercihleri Okan Buruk’un önünde duruyor. Buruk’un önceliği yerli olmasından dolayı Emre. Ancak Taşdemir’in hem uzun süre  forma giymemesi hem de yeni hastalıktan çıkması soru işareti. 

Bu video da ilginizi çekebilir...

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...