Olimpiyat Komitesi Başkanı: Tokyo 2020 iptal olamaz

Olimpiyat Komitesi Başkanı: Tokyo 2020 iptal olamaz

SPOR Haberleri

Dünyada spora dair birçok organizasyon ve etkinlik ya ertelendi ya iptal edildi. Gözler ise temmuz ayında başlayacak olan 2020 Tokyo Olimpiyatlarına çevrildi.

Ertelemeden iptale kadar ihtimaller gündeme geldi. En yetkili ağız ise bu iddiaları değerlendirdi. Uluslararası Olimpiyat Komitesi Başkanı Thomas Bach, koronavirüs salgını sebebiyle 2020 Tokyo Olimpiyatları için çeşitli düşüncelerinin olduğunu fakat “iptal etmenin” bunlar arasında yer almadığını ve oyunların başarısı için kararlı olduklarını vurguladı.

Umut simgesi
New York Times’a konuşan Bach “Elbette farklı senaryolar düşünülüyor ama oyunlara 4,5 ay uzakta olduğumuz için diğer spor organizasyonlarından liglerden farklıyız. 206 tane Millî Olimpiyat Komitesi ve uluslararası spor federasyonları, dünyanın bir umut simgesine ihtiyaç duyduğunu ifade ederken bu tünelin sonunu göremesek de belki olimpiyat ateşinin tünelin sonunda bir ışık olabilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...