Özer Hurmacı futbola geri döndü: Bursaspor'la anlaşma imzaladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Özer Hurmacı futbola geri döndü: Bursaspor'la anlaşma imzaladı

SPOR Haberleri

Bir dönem Trabzonspor ve Fenerbahçe'de oynayan Özer Hurmacı 1 buçuk yıl önce jübile yapmıştı. Hurmacı bu kararından dönerek yeşil sahalara yeniden adım attı. Hurmacı son oynadığı Bursaspor'la 6 aylık anlaşma imzaladı.

TFF 2. Lig ekibi Bursaspor, 1.5 yıl önce futbola veda eden Özer Hurmacı ile 6 aylık sözleşmeye imza attı. Futbolu bırakmadan önce son oynadığı kulüp olan Bursaspor ile anlaşan 36 yaşındaki Hurmacı'nın yapılan anlaşma çerçevesinde geçmiş dönem alacakları dışında bir meblağ almayacağı ortaya çıktı. TFF 2. Lig ekibi Bursaspor, transferde sürpriz bir hamle yaptı. Yeşil-beyazlılar, Özer Hurmacı'yı renklerine bağladı.

6 AYLIK İMZA ATTI

Yaklaşık 1.5 yıl önce kramponlarını asan Özer Hurmacı, yeşil sahalara geri döndü. Bursaspor ile 6 aylığına anlaşmaya varan 36 yaşındaki futbolcunun kısa süre içerisinde antrenmanlara çıkması bekleniyor.

GEÇMİŞ DÖNEM ALACAKLARI ÖDENECEK

Futbolu bırakma kararı almadan önce de son olarak Bursaspor forması giyen Özer Hurmacı'ya yeşil-beyazlılar, geçmiş dönem alacaklarının dışında bir meblağ ödemeyecek.

https://twitter.com/BursasporSk/status/1608127258148966400

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...