Özer Hurmacı'dan sürpriz imza: Hem futbolcu hem teknik direktör olacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Özer Hurmacı'dan sürpriz imza: Hem futbolcu hem teknik direktör olacak

SPOR Haberleri

TFF 2. Lig ekibi Bursaspor, İsmail Ertekin'den boşalan teknik direktörlük koltuğuna Özer Hurmacı'yı getirdi. Resmi siteden yapılan açıklamaya göre Özer Hurmacı dilediği taktirde sahada kendisini oynatabilecek.

Bir zamanlar Trabzonspor ve Fenerbahçe gibi takımların formasını giyen Özer Hurmacı, son olarak Bursaspor ile yeniden anlaşmıştı. Aradan geçen kısa zaman sonra milli futbolcunun bu kez teknik direktör olarak görev alacağı belirtildi.

Dün görevinden ayrılan İsmail Ertekin yerine geçici bir çözüm bulan Yeşil-beyazlılar, kulüpte sembol olmuş Özer Hurmacı'yı sezon sonuna kadar teknik direktörlüğe getirdi.

Özer Hurmacı'dan sürpriz imza: Hem futbolcu hem teknik direktör olacak

BURSASPOR'DAN ÖZER HURMACI AÇIKLAMASI

Yeni teknik direktör Özer Hurmacı hakkında açıklama yapan Bursaspor, resmi siteden şu ifadelere yer verdi:

"Kulübümüz Futbol Sorumlusu görevine Özer Hurmacı getirilmiştir. Özer Hurmacı süreç içerisinde hem Futbol Sorumlusu hem de profesyonel futbolcumuz olarak kulübümüze katkı sağlayacaktır."

Küme düşme hattına yakın olan Bursaspor, 30 puanla 14.sırada bulunuyor. Yeşil-beyazlı ekip gelecek hafta Bayburt Özel İdarespor'u konuk edecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...