ÖZET Newcastle United - PSG (4-1 Maç Sonucu) Ölüm grubunda farklı galibiyet

Düzenleyen: / Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
- Güncelleme:
ÖZET Newcastle United - PSG (4-1 Maç Sonucu) Ölüm grubunda farklı galibiyet

SPOR Haberleri  / Turkiyegazetesi.com.tr

Şampiyonlar Ligi Maç Özetleri I UEFA Şampiyonlar Ligi'nde "Ölüm Grubu" diye nitelenen F Grubu'nda sonucu merakla beklenen Newcastle United - Paris Saint-Germain kapışmasından İngiliz ekibi 4-1 galip ayrıldı. Gecenin diğer dikkat çeken sonucu ise Shakhtar'ın Royal Antwerp deplasmanında 2-0'dan 2-3'lik dönüşü oldu.

Newcastle United UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu 2. hafta maçında PSG'yi 4-1 mağlup etti.

NEWCASTLE - PSG (4-1) ÖZET İZLE

https://twitter.com/NUFC/status/1709674697393099153

GRUPTA LİDERLİĞİ ELE GEÇİRDİLER

Premier LEague ekibi 20 yıl sonra döndüğü Devler Ligi'ndeki iç sahadaki ilk maçını farklı kazandı. Eddie Howe'un öğrencileri ilk maçıda Milan'la deplasmanda golsüz berabere kalmıştı. St. James's Park'ta 4-1'lik galibiyeti getiren golleri Almiron, Burn, Longstaff ve Schar attı. Paraguaylı orta saha Almiron maçın adamı seçildi.

Grubun diğer maçında ise Borussia Dortmund, sahasında konuk ettiği Milan ile 0-0 berabere kaldı. Bu sonuçla liderliğe oturan Newcastle United 4 puanla ilk sırayı aldı. PSG, 3 puanla ikinci sırada yer alırken Milan 2 puanla 3. oldu. Borussia Dortmund ise 1 puanla son sırada yer alıyor. 

SHAKHTAR DONETSK'TEN EPİK GERİ DÖNÜŞ

19.45 seansında E Grubu mücadelesinde İspanyol takımı Atletico Madrid, sahasında ağırladığı Hollanda temsilcisi Feyenoord'u 3-2 yendi.

Atletico Madrid'in golleri 12 ve 47. dakikalarda Morata ve 45+4 dakikada Griezmann'dan gelirken Feyenoord'un gollerini ise 7. dakikada Hermosa (Kendi kalesine) ve 34. dakikada Hancko kaydetti.

https://twitter.com/Atleti/status/1709640235368288712

H Grubu'nda oynanan maçta ise Belçika takımı Royal Antwerp konuk ettiği Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk'e 2-0 öne geçmesine rağmen 3-2 yenildi.

Shakhtar Donetsk'in golleri 48 ve 76. dakikalarda Sikan ve 71. dakikada Rakitskyy'den gelirken, Royal Antwerp'in gollerini ise 3. dakikada Muja ve 33. dakikada Balikwisha kaydetti.

ÖZET Newcastle United - PSG (4-1 Maç Sonucu) Ölüm grubunda farklı galibiyet

Shaktar ilk hafta evinde Porto'ya mağlup olmuştu. Antwerp'te telafi geldi.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Turkiyegazetesi.com.tr
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...