Premier League Boxing Day Özetler Newcastle United 2. sıraya kadar yükseldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Premier League Boxing Day Özetler Newcastle United 2. sıraya kadar yükseldi

SPOR Haberleri

Geçen sezon küme düşmemeye oynayan Newcastle United bu sezon ilk 4'teki yerini sağlamlaştırdı. "Boxing day"de Leicester City'ye konuk olan Newcastle United ilk yarıda bulduğu gollerle 0-3 kazandı. UEFA Şampiyonlar Lig hayali kuran Siyah-Beyazlılar son 9 Premier League maçının 8'ini kazanırken hiç yenilmedi.

Premier League'deki Newcastle United fırtınası "boxing day"de de sürdü. 17. haftada Leicester City'ye konuk olan Newcastle United 3 puanı 3 golle aldı.

LEİCESTER CİTY - NEWCASTLE UNİTED (0-3) ÖZET İZLE

Teknik direktör Eddie Howe yönetimindeki "Magpies"e galibibiyeti getiren golleri Chris Wood (3, p.), Miguel Almiron (7) ve Joelinton (32) attı. İlk yarıda işi bitiren Newcastle United üst üste 6. galibyetini aldı.  Paraguaylı Almiron son 9 maçta 8 gol attı.

https://twitter.com/NUFC/status/1607419085700173824

HEDEF ŞAMPİYONLUK MU?

Geçen sezon küme düşmemeye oynayan Newcastle United bu sezon ilk 4'teki yerini sağlamlaştırdı. UEFA Şampiyonlar Lig hayali kuran Siyah-Beyazlılar son 9 Premier League maçının 8'ini kazanırken hiç yenilmedi.

Puanını 33 yapan Newcastle 2. sıraya kadar yükseldi. Suudi Arabistan veliaht prensinin kontrolündeki bir sermaye tarafından satın alınan Newcastle United çok büyük harcamalar yapmadan zirveyi zorlamaya başladı.

https://twitter.com/alanshearer/status/1607426786551365632   

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...