Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un hatasını açıkladı: Takımı panik havasına soktu, tehlikeliydi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un hatasını açıkladı: Takımı panik havasına soktu, tehlikeliydi

Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Fenerbahçe, Sintaş Yapı Pendikspor'u 4 golle geçti. Karşılaşmayı değerlendiren ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, Bu sene ne Fenerbahçe'yi ne de Galatasaray'ı üzmüyorlar. Bunu net şekilde söyleyebilirim." ifadelerini kullandı. Ali Koç'un geçtiğimiz günlerde "ben burada olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar." açıklaması hakkında da konuşan Dilmen, Fenerbahçe'deki son gelişmeleri değerlendirdi.

Trendyol Süper Lig'de 29.hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, kendi evinde oynadığı karşılaşmada Sintaş Yapı Pendikspor'u 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

NE FENERBAHÇE'Yİ NE GALATASARAY'I ÜZMÜYORLAR

Süper Lig'de yaşanan hakem tartışmaları hakkında konuşan Dilmen, "Bu sene ne Fenerbahçe'yi ne de Galatasaray'ı üzmüyorlar. Bunu net şekilde söyleyebilirim." ifadelerini kullandı.

Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un hatasını açıkladı: Takımı panik havasına soktu, tehlikeliydi - 1. Resim

TAKIMI PANİK HAVASINA SOKTU

Geçtiğimiz haftalarda Ali Koç'un, "Ben burada olduğum sürece Fenerbahçe'yi şampiyon yapmayacaklar" açıklamasını da değerlendiren Dilmen, “Ali Koç’un ben burada olduğum sürece bizi şampiyon yapmayacaklar lafı oldukça tehlikeliydi, takımı panik havasına soktu.” ifadelerini kullandı.

BİRİNCİ ALTERNATİF MERT HAKAN YANDAŞ

Mert Hakan Yandaş konusunda geçtiğimiz hafta yaptığımız tespitin doğru olduğunu gördük. Artık şunu görüyoruz ki Szymanski ve Fred'in birinci alternatifi Mert Hakan Yandaş.

Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un hatasını açıkladı: Takımı panik havasına soktu, tehlikeliydi - 2. Resim

İRFAN CAN KAHVECİ OYNAYACAK

Cengiz Ünder ile Kerem Aktürkoğlu'nu ben aynı görüyorum. Ya varlar ya yoklar. Varlıklarını gollerle veya maçı çözerek gösteriyorlar ama İrfan Can Kahveci öyle değil. İrfan oyuna da katkı sağlıyor. İrfan Can'ın fiziği de belli oldu ki kötü değil. Belli oldu ki gelecek hafta Cengiz Ünder değil İrfan Can Kahveci oynayacak.

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...