Ronaldo Nazario: Fransa şampiyon olur, 2022 Dünya Kupası'nın en iyisi Mbappe

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Ronaldo Nazario: Fransa şampiyon olur, 2022 Dünya Kupası'nın en iyisi Mbappe

SPOR Haberleri

1998 Dünya Kupası finalini Fransa'ya kaybeden Brezilya'nın o dönemki süper golcüsü Ronaldo Nazario, 2022 Dünya Kupası'nı son şampiyon Fransa'nın kazanacağını iddia etti. Efsane Ronaldo'ya göre 2022 Dünya Kupası'nın en iyisi ise Kylian Mbappe... Fransa'nın süper yıldızı 23 yaşında 2. kez Dünya Kupası kaldırmanın hayallerini kuruyor.

Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldo, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda Fransız yıldız Kylian Mbappe'nin, turnuvanın en iyi oyuncusu seçileceğine inandığını söyledi.

İngiliz basınına konuşan Ronaldo, 5 golle turnuvanın krallık yarışında zirvede yer alan Mbappe'yi överek, "Onun ne kadar hızlı ve iyi olduğunu görüyoruz. Stili, oynadığım dönemlerdeki halimi hatırlatıyor. Yeteneklerini nasıl kullanacağını iyi biliyor. Diğer oyunculardan daha hızlı ve bu avantajını gol veya asiste çevirmeyi biliyor." ifadelerini kullandı.

ŞAMPİYONLUK ADAYI FRANSA

Turnuvadaki şampiyonluk adayının Fransa olduğunu vurgulayan 46 yaşındaki eski yıldız, "Dünya Kupası başlamadan önce de aynı kanıdaydım. Bence Mbappe, bu turnuvanın en iyi oyuncusu seçilecek." diye konuştu.

https://twitter.com/equipedefrance/status/1601715634634903552

EFSANE RONALDO'DAN NEYMAR YORUMU

Turnuvaya çeyrek finalde veda eden Brezilya'da yıldız oyuncu Neymar'ın milli takımı bırakabileceği yönünde maç sonundaki sözlerini duygu yoğunluğuna bağlayan Ronaldo, "Bence Neymar, maç sonrasında çok büyük hayal kırıklığına uğradı. Böyle hissetmesi de çok normal. Ancak bu durumdan güçlenerek çıkacağından ve milli takım formasını giymeye devam edeceğinden eminim. Hala genç, 30 yaşında. Sonraki Dünya Kupası'nda da rahatlıkla oynayabilir." değerlendirmesinde bulundu.

İngiltere'nin çeyrek finalde Fransa'ya 2-1 yenilerek elendiği karşılaşmayı da yorumlayan Ronaldo, şeklinde görüş belirtti. (AA)

Ronaldo Nazario: Fransa şampiyon olur, 2022 Dünya Kupası'nın en iyisi Mbappe

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...