Sabri Sarıoğlu, yeni sezonda İzmir temsilcisinde ter dökecek

Düzenleyen:
Sabri Sarıoğlu, yeni sezonda İzmir temsilcisinde ter dökecek

SPOR Haberleri

G.Saray’dan ayrılan tecrübeli sağ bek, eşinin Kayseri’de yaşamak istememesi üzerine Göztepe ile anlaştı.

Uzun süredir Sabri Sarıoğlu’nun hangi takıma gideceği merak ediliyordu. Kayserispor çok bastırıyordu, ‘anlaşma sağlandı’ deniliyordu ama Göztepe işi bitirdi. Gençlerbirliği’nden Selçuk, Gaziantepspor’dan Ghillas, Bastia’dan Ngando, Kasımpaşa’dan Castro, Maccabi Tel Aviv’den Scarione, Medipol Başakşehir’den Rotman, Beşiktaş’tan Enes ve Newcastle United’tan Gouffran’ı renklerine bağlayan Göztepe, Galatasaray’dan ayrılan Sabri Sarıoğlu’nu da kadrosuna kattı. Daha önce Kayserispor’la da görüşen tecrübeli savunma oyuncusunun sarı-kırmızılı ekibi tercih etmesinde eşi Yağmur Sarıoğlu’nun büyük etkisi olduğu öğrenildi. 

Yıllık 800 bin avro 

Özel bir havayolunda pilot olarak görev yapan Yağmur Sarıoğlu’nun Kayseri’ye gitmek istemediği ve eşine Göztepe ile anlaşmasını istediği öne sürüldü. Eşinin ikna çabaları sonucu Kayserispor ile görüşmelerini donduran deneyimli sağ bek, önceki akşam ünlü tatil beldesi Alaçatı’da bir araya geldiği Başkan Mehmet Sepil’le her konuda anlaştı. Göztepe’den yıllık 800 bin avro garanti ücret alacağı öğrenilen 32 yaşındaki futbolcunu 2 senelik sözleşmeye imza attı. Kayserispor’un 1 milyon avroluk teklifini eşinin isteği ile geri çeviren Sabri’nin yarın Avusturya kampına dahil olması bekleniyor.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...