Kadıköy’e hücum: Scout'lar Fenerbahçe'nin yıldızları için geliyor

- Güncelleme:
Kadıköy’e hücum: Scout'lar Fenerbahçe'nin yıldızları için geliyor

Spor Haberleri

Fenerbahçe’nin yıldızları Avrupa devlerinin radarına fena yakalandı. Sevilla maçında sarı lacivertlileri seyreden 20 scout’tan daha fazlası Saracoğlu için yerlerini ayırtmış durumda

EMİN ULUÇ'UN HABERİ - Üç kulvarda zirve mücadelesi veren Fenerbahçe’nin oyuncuları transfer markajında. Devre arasında gelen çok sayıda teklifi Jorge Jesus’un isteği üzerine geri çeviren sarı lacivertliler, scout’ları maçlardan uzak tutamıyor. Oyuncuların zihinsel olarak sıkıntıya girme ihtimali endişe verse de yapacak bir şey yok. Aksine, İspanya’daki Sevilla maçında 20 scout tarafından takip edilen Fenerbahçeli oyuncular, Kadıköy’deki rövanşta çok daha fazla göz tarafından mercek altına alınacak. Perşembe günkü mücadelede 30 civarında scout’un tribünde olması bekleniyor.

EN ÇOK İZLENEN FERDİ

Fenerbahçe’nin yerlilerinden Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler ve Altay Bayındır, lejyonerlerinden Attila Szalai ve Miguel Crespo özellikle takip edilen isimler. Ferdi ise tartışmasız, scout’ların gözdesi. Kadıköy’deki maçta Napoli ve Newcastle’dan yetkililer onu izleyecek. Roma ise Crespo için tribünde olacak. Arsenal ve Borussia Dortmund’dan Arda Güler için gelecekler. Altay ve Szalai’yi de yine İngiliz ekipleri tarafından raporlanacak. Ayrıca, Rossi, Osayi, Valencia ve Batshuayi’nin de takipte olduğu biliniyor.

TUR HAYAL DEĞİL

Fenerbahçe, Sevilla maçının hazırlıklarını dün yaptığı idmanla sürdürdü. Tedavileri devam eden Lincoln ve Peres dışında eksiği olmayan sarı lacivertliler taktik ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirirken, oyunculara Sevilla’yı saf dışı bırakacaklarına dair birbirlerine söz verdi. Jorge jesus da sosyal medya hesabından “Rövanşta şansımız olduğuna inanıyoruz” paylaşımı yaptı.

Düzenleyen:  - Spor
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...